Hava Durumu

“Onu ben buldum menajerlik ücreti”

Yazının Giriş Tarihi: 11.04.2014 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.04.2014 08:19

Ortada bir gerçek var. Daum’un buz gibiliğinden sonra İrfan Buz’un varlığı, Bursa’ya daha sıcak geldi. Herkes ona daha farklı bakıyor. İrfan hocanın yaptıkları ise Daum’a göre daha mantıklı ve daha sonuç alıcı. Futbolcuların da ona çok daha sıcak baktığı ortada. Buna “Çabuk kaynaştık” da denebilir.
Eğer Daum kalsaydı, öyle tahmin ediyorum ki Bursaspor sıkıntıdan kurtulamaz, alt sıralar bir kabus gibi çökerdi üzerimize.
İrfan hocanın bir anda gündeme oturması, ister misiniz şimdi Daum’u harekete geçirsin.  “O’nu ben buldum getirdim, menajerlik ücreti de isterim” desin.
Hayat çok enteresan.
Yönetim İstanbul’daki Galatasaray maçında, tribünde Baliç ile anlaşarak, sahadaki İrfan Buz’u resmen yarı yolda bırakmıştı.  Ve şimdi o anlarda kadro dışı kalan  İrfan hoca ile yaşanan durumlara bakın. Tabii “Yarı yolda” kelimesi Baliç için de geçerli.
BEŞİKTAŞLILAR’IN SAÇMALIKLARI
Yıldırım Demirören’in TFF’si Süper Lig’deki yabancı uygulamasında 6+0+4 gibi bir saçmalık getirmişti. Şimdi de bunu düzeltmek için Kulüpler Birliği Vakfı’nda yapılan çalışmaya bir tek Fikret Orman itiraz ediyor ve böylece Beşiktaşlıların saçmalıkları devam etmiş oluyor.
Kulüpler borç batağında yüzdürülürken 10 yabancıdan 4’ünü tribünde oturtmak aslında saçmalıktan da öte, balıklara yem diye altın lira atmakla eş değerde.
Bunu 6+2 ile değiştirmek ve kulübeye 2 yabancı almak çok daha mantıklı iken, Beşiktaş ortaya çıkıp 5+1+2 ile nasıl itiraz eder, akıl alacak iş değil. Sonuçta 2 öneri de 8 yabancıya dayanıyor ama,  Kulüpler Birliği hiç olmazsa hepsini sahaya çekecek formül buluyor.
Beşiktaş ise “Yok 2’si tribüne çıksın” derdinde.
Fikret Orman, Demirören’e göre daha tutumlu ve tasarruftan yana gibi görünüyor ve eski yönetime tavır alıyordu ama bu son çıkışıyla işi Demirören ile aynı yola soktu.
İnsan hiç olmazsa buna dikkat eder.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.