Hava Durumu

Oy attık, ama dertlere daldık

Yazının Giriş Tarihi: 01.06.2018 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 07:55

Divan Kurulu toplantıları ve kongre nedeni ile, Yeni Stad'ın basın tribünü dışındaki bölümlerini de bir kez daha içinden görme imkanı bulduk.
Oy kullandıktan sonra çıktığımız VIP ve batı alt tribün (Aynı şekilde karşı taraf) gerçekten maçın heyecan ile izleneceği en güzel yerler. Proje başarısını da göz ardı etmemek gerek.
Bunlardan ayrılıp, dışarda şantiye görünümü ile tekrar burun buruna gelmek de ayrı bir dert tabii. Son durumuna "Bitmeyen senfoninin gala gecesi gibi" dediğim stadımız için hâlâ cevaplarını tam olarak bulamadığımız sorularla yatıp kalkıyoruz.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na geldikten sonra Alinur Aktaş'ın, Yeni Stat ile ilgili ortaya koyduğu rakamlar Recep Altepe'yi bir kez daha zor durumda bırakmıştı.
Bunları hepimiz hatırlıyoruz.
Tamam da, yapılan açıklamalara göre Konya bu işi 1.5 yılda 160 milyon TL'ye hallederken, Bursa 500+100 milyon TL'ye hâlâ bitirme aşamasında ise, böylesine büyük maddi-manevi kayıp ve hatalar, sadece 1-2 cümle ve yerle ilgili devam eden davalar ile geçiştirilecek cinsten mi?

DENENMİŞİ BİR DAHA DENEMEK
Bursa'da günün sorusu haline geldi:
"Nereden çıktı bu Aybaba kararı?"
Evet, taraftarların ve Bursaspor ile ilgilenenlerin büyük çoğunluğu soruyor bunu. Herkes, "Başka isim mi bulamadılar. Denenmişi bir daha denemek, akılcı bir hareket mi?" diye isyandalar adeta.
Nereye gitsen aynı soru.
"İşler kötü giderse, 1-2 maçta patlar iş. Daha sezon başında tepki bir anda alevlenir" de ardından gelen yorumlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.