Hava Durumu

"Pamuk ipliğine bağlı" denir ya!

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2019 08:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2019 08:23

Bir sezonun daha sonuna geldik ama, işler bu defa hiç de iç açıcı değil ve kontrolümüzden çıkmış durumda.
Denir ya, "Pamuk ipliğine bağlı" diye. Bursaspor'un durumu da aynen öyle.
Ankaragücü'nün Sivasspor'u yenmesinden sonra, dipte baş başa kalan Göztepe, Bursaspor ve Erzurumspor son 90 dakikada hem kazanmak hem de kendi dışındakilerin yenilmesini beklemek gibi bir durum içine girdiler. Ancak Göztepe, kendi sahasında Ankaragücü'nü yenerse 38 puana ulaşacak ve diğer ihtimallere bakmaya bile gerek kalmayacak.
Bursaspor için tek kurtuluş yolu ise, Göztepe'nin berabere kalması ve kendisinin de Malatya'da galip gelmesi. Bu şartlarda Göztepe 36 puanda kalırken, Bursaspor 37 puana yükselmiş olacak.
"İhtimal varsa, beklemek gerek" ten yola çıktık artık.

MALATYA'DA VİZYON KAVGASI

Bu sezon tarihindeki ilkleri yaşamaya başlayan Yeni Malatyaspor da hemen modaya uydu.
Başarılarda büyük payı olan Erol Bulut'un ayrılmasından sonra, karşılıklı atışmalar da başlayıverdi. Konu da, "Malatyaspor'un vizyonu var mı, yok mu?" olayı.
Kulüp televizyonuna konuşan Genel Sekreter Burak Çakır, eski teknik direktörleri Erol Bulut'a açıklamalarından dolayı tepki gösterdi. Çakır, "Bakıldığında 3 haftada aldığı başarılı sonuçlarla Avrupa kupalarına oldukça yakın olan bir takım var. O yüzden vizyon kelimesi altında konuşulmasını doğru bulmuyorum ve garabet olarak yorumluyorum. 3 haftada bu 9 puanı toplayan takım aynı, futbolcuları aynı, yönetimi aynı. Baktığınız zaman hedeflediğimiz noktadayız. Demek ki bunun için vizyonumuz yeterliymiş. Hafta içerisinde sosyal medyada da buna yönelik söylemler gördüm. Bunları yakışıksız olarak değerlendiriyorum. Biz inşallah 16 senenin sonunda mevcut vizyonumuzla Malatya'mızı Avrupa kupalarıyla buluşturacağız" diye konuştu.

FATİH TERİM İSMİ İSTENMİYOR

Galatasaray'da Fatih Terim'li sevinç ve gösteriler devam ederken, Başakşehir'de ise Terim rüzgarı bir anda terse döndü.
Aynen o bölgedeki sert poyraza uyum sağlar gibi.
Şampiyonluğu kaybeden Başakşehir'de taraftar sayısı 3-5 kişi de olsa, onlar da Fatih Terim Stadı isminin değiştirilmesini istiyor. Bunun için de, stat önünde "Sahte kabadayının ismini stadımızda istemiyoruz" yazılı pankart ile protesto bile yaptılar.
Bilindiği gibi, Galatasaray-Başakşehir maçında Başakşehir golünden sonra ortalık karışmış ve Fatih Terim, Abdullah Avcı'nın üzerine yürürken Robinho'ya da yumruk göstermişti.
Bu gelişmeler üzerine, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın isminin kaldırılması ve yeni bir sponsor bulunması gündeme geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.