Hava Durumu

Penaltıyı da Çınar atmalıydı

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2014 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2014 08:18

Hadi Ferhat Kiraz’ı attın, tamam.
Son anda İbrahim’in omuzuna çarpan topa penaltı vermek de nerden aklına geldi?
Yoksa “Öyle yaptım olmadı, böyle yaptım olmadı” cinsinden illaki Eskişehir’i galip getirmeye mi odakladın kendini?
Bursaspor 9 kişi de kalsa bu Eskişehir ancak  penaltıdan gol atabilirdi, bunu da Serkan Çınar başardı. Aslında bu penaltıyı Jorguera yerine Çınar atmalıydı ve veren de atan da o olmalıydı. Çünkü ressamlar yaptıkları tablonun altına mutlaka kendi imzasını atar.
Bir de Frey vardı sahada.
5 tane mutlak gol kurtardı ama illaki penaltıyı da kurtaracak diye bir kanun yok.
Aslında hakeme ve Eskişehir’e bu fırsatı veren de Bursaspor. Oyunun başında Ferhat Kiraz’ın Akaminko’ya savurduğu tekme yüzünden 10 kişi kalan Timsah, bu kadar geriye yaslanmamalıydı ve topu kullanmak yerine ilerdeki boşluğa atarak vakit kazanma yoluna gitmemeliydi. Hiçbir oyun düzeni ve iş bitirecek futbolcusu bulunmayan Eskişehir’i zorla ve şuursuzca saldırmaya yöneltti bu oyun anlayışı.
Fehat Kiraz’ı es geçmemek lazım. Daha oyun başında sinirler ve kafalar sakinken, normal bir pozisyonda birdenbire rakibe tekme atmak ve çok kritik bir maçta takımı eksik bırakmak, profesyonellik ile asla bağdaşmaz. Bu olay, gruptaki durumu nereden nereye getirdi.
Bu akşam Divan var.
Başkan Körüstan’ı da tekrar uyarmak lazım.  Bursaspor’u git-geller kulübü haline getirdi. Bu iş bu kadar çocuk oyuncağı değil. Bir adamı çok seviyorsan al kendi işyerine orda çalıştır. Bursaspor’a niye bedel ödetiyorsun? İşler iyiye doğru giderken niye tekrar tekere çomak sokuyorsun?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.