Hava Durumu

Play-off oynamayacağı ne malum?

Yazının Giriş Tarihi: 10.12.2020 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.12.2020 08:13

Bu sezon sürprizlere Çok açık bir lig haline geldi TFF 1. Lig.
Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Belli olan tek gerçek önümüzdeki haftalar da böyle geçecek. Maddi sıkıntılar ve salgın bu işin tek mimarı çünkü.
"Yense de yenilse de hep destek" artık sloganımız oldu Bursaspor'da.
"2. kümeye gider" tabelası dikilen bir patikada başlayan yolun zaman zaman Süper Lig otobanından da geçtiğini görüyoruz. Genç Bursaspor'un bu şartlardaki bir seyir defterinde play-off oynamayacağı ne malum?
1988-89 sezonunu hatırlayalım. Bursaspor genç takımı 3. Lig'de şampiyon olup 2. Lig'e (TFF 1. Lig) çıkmıştı. Ve o sezon orada da şampiyon olup 1. Lig'de (Süper Lig) oynama hakkı elde etmişti. Genç ve amatör bir kadro büyük destek görmüş, yense de yenilse de herkes Bursaspor B Takımı'nın yanında olmuştu. Müthiş başarı böyle oluştu. Aynı ligde " 2 Bursaspor olamaz" diye 2.5 milyar lira tazminat ile lağv edildi Bursaspor B Takımı.

Bakırköyspor, İnegölspor, Alanyaspor, Sebat, Mersin İdman Yurdu, Karabük, Giresunspor, PTT, Kartalspor, Ispartaspor, Bartınspor, Kütahyaspor, Beykoz, Zonguldakspor, Sönmez Flament, Yeni Afyonspor, Trabzonspor B gibi takımların arasından sıyrılmak gerçekten büyük bir meseleydi. Ama Yeşil Beyazlı gençler bunu başardı.
Bunun için diyorum ki, bu gençler sezon sonu niye play-off oynamasın?
Ara transferde 1-2 fire verse de çok iyi bir takım olma uğraşı mutlaka iyi bir sonuç da verecektir. Teknik ekibe ve gençlere haftalık değil sezon boyu destek olmayı bir kez daha denesek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.