Hava Durumu

Poyraz lodosa döndü

Yazının Giriş Tarihi: 05.11.2018 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 07:45

Ne zaman ki Burak protestosu patladı, Olcay Şahan tribünlere "Destek olun" diye yalvardı, ardından Trabzon'da birden Bursa lodosu esmeye başladı.
Devamlı pas hataları ile rakibe gol ve pozisyonlar vermekte ısrar eden Timsah, rakip oyundan düşünce bundan yararlanma yoluna gitti ve puan çıkarmayı da başardı.
İlk yarıda Chedjou'nun hücuma çıkarken topu rakibe kaptırması affedilecek gibi değildi, burada savunma tamamen oyundan düştü ve Rodallega'ya rahat bir gol ortamı doğdu. Daha sonra yine bir top kaybı sonucu bu defa Burak bomboş gitti ama Allah'tan dışarı vurdu.
2.yarının ortasından sonra da poyraz lodosa döndü. Bilhassa Latovlevici ve Sakho'nun ani çıkış ve şutları Trabzon'da çatıları uçurmaya başladı. Burada 3 gollük şutu önleyen Onur da dayanamadı ve büyük baskı sonunda Lima'nın nefis şutunda savruldu gitti.
Bursaspor'un silkinişi gerçekten takdir edilecek cinsten ve Galatasaray'dan alınan puan kadar önemli bir beraberlik bu.
Bursaspor'un bir de kadro cesareti var bu maçta.
Kimsenin yanına bile yaklaşamadığı bir cesaret bu. İlk 11'de 7 yerliye yer vermek, ayrıca bunlardan üçünün altyapı kökenli oluşu, Süper Lig için devrim gibi örnek bir karar.
Peki 14 yabancıya kapıları ardına kadar açan TFF, bu tip olaylarda neden elle tutulur bir "Maç başı destek primi" kararı çıkarmıyor?
Madem yerli futbolcu yetişmiyor, Milli Takım hocası da ağlanıp duruyor, o zaman TFF, neden Türkiye'yi yabancı cenneti haline getirmekte ısrar ediyor?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.