Hava Durumu

Şampiyona, veda değil devam yakışır

Yazının Giriş Tarihi: 19.05.2019 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.05.2019 08:04

Ve kader günü geldi çattı.
Böyle bir günde 45 bini görmemiz lazım. Bursaspor'a, yönetime, futbolcuya kızsak da bugün yanında olmamız lazım. Yıllardır üzerimizde taşıdığımız sıkıntı çıbanlarını da 90 dakikalığına yok saymamız lazım.
Başka çare yok.
Koskoca bir şampiyona, veda değil devam yakışır. Bunu unutmamak ve bunun bilincinde olmakla girilen mücadele mutlaka mutlu sona ulaşacaktır.
Bugün maçın kaderini Bursaspor santrforu belirleyecektir ama gol planlarını Sakho veya tüm takım üzerine yayma kararı da çok önemli olacağından Mesut Bakkal da tarihi bir tercih yapma zorunda kalacaktır.
Ya taraftar?
Büyük destek olacak, bu tamam da takımın elini ayağını dolaştırmadan olanı da, maçın kaderini etkileyecek bir başka unsur. Sürenin 90 dakika olduğunu unutmadan.
Bursaspor'un gol sıkıntısı çekmesine rağmen, normal şartlarda Bursa'da Göztepe karşısında favori olduğunu kabullenmek gerekir.
Bu arada, Göztepe Başkanı Sepil'in böylesine önemli bir maç öncesi, "TFF bizim için yok hükmündedir" açıklamasını ve gösterdiği cesareti büyük bir takdir ile karşılıyoruz. TFF, düşme hattındaki maçları hiç umursamaz bir şekilde ayrı gün ve saatlere almaya devam ettiği için en ağır tepkileri de hak ediyor doğrusu.
TFF icraatları ile iyice kulüplerden koptu ve iş görmez hale geldi. Ortadaki sorunlar dağ gibi olurken, Nihat Özdemir de hâlâ nelerin peşinde. Özdemir'in, iftar yemeklerinde başkanlık adaylığı peşinde koşmayı tercih etmesi, TFF'nin ne durumda olduğunun basit bir göstergesidir sanırım.
Umurlarında mı düşme hattı?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.