Hava Durumu

Sergen'in çalıştırması gereken bir durum yok

Yazının Giriş Tarihi: 15.02.2017 04:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 04:44

Yine flaş isim haline gelen Sergen Yalçın, üst üste aldığı Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetleri üzerine "Özellikle kenar oyuncularını durdurma üzerine çok çalıştık" demiş.
O zaman Bursaspor bu hafta Kayseri'de avantajlı.
Çünkü, Bursaspor'da kenar oyuncuları olmadığı için Sergen'in çalıştırması gereken bir durum da ortada yok. Bu yüzden Bursa-spor avantajlı.
Ayrıca Bursaspor için bir ihtimal daha var.
Sergen Yalçın'da gittiği takımda yükselişten sonra zaman geçtikçe düşüş başlıyor. Bu defaki başlangıcın da Bursaspor'a denk gelmesini diliyoruz.
Artık böyle ihtimallerden medet umar hale geldik.
Timsah'taki kritik devrenin büyük bir çıkış yakalayan Kayserispor ve Kasımpaşa deplasmanlarına denk gelmesi de gerçekten büyük şanssızlık. İlk yarıda Bursa'da bu 2 takımdan 6 puan alan Bursaspor'un bu defa ne yapacağı, şimdiden merak konusu.

TÜRKİYE DE İCRAAT BEKLİYOR

Sözleşmiş gibi üst üste geldi.
Devamlı yaşanmaya başlayan olaylardan sonra futbolumuzun kaos ortamına sürüklendiğini ve mutlaka tedbir gerektiğini yazmıştım. Ardından Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da bu önemli konuya değindi ve sert sözler söyledi:
"Sahaya giren taraftar, ülkesini uluslararası camiada küçük düşürmüş kişilerdir. Bunların hiçbir şekilde statlara girmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu konuda yöneticilerin yaptığı hataların da takipçisi olacağız. Bu yasalar varsa uygulanacak"
Konuşmalar güzel de, Türkiye de icraat bekliyor sayın Bakanım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.