Hava Durumu

Sürtüşmesiz bir döneme girmek

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2019 09:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2019 09:28

Yeni Teknik Direktör İbrahim Üzülmez olduğuna ve imzalar da atıldığına göre artık sürtüşmesiz bir döneme girmek zorundayız.
Bursaspor için önemli olan bu.
Tıpkı daha önceki sezonlarda olduğu gibi. Biliyorsunuz, Serdar Topraktepe, Ertuğrul Sağlam ve Ali Tandoğan da Beşiktaşlıydı ama onlarla birlikte burada şampiyonluklar yaşandı. Ne Beşiktaşlılık kaldı ne de sürtüşme. Hepsi unutuldu, hep beraber yeşilli zafer şarkıları söylendi.
Hele Topraktepe?
2004'te Rizespor-Beşiktaş maçındaki şike konuşmaları ve polis kayıtlarına rağmen Bursaspor göz göre göre düşerken, Serdar Topraktepe de Rize'deki gelişmelerde ön planda gösterilmiyor muydu?
Aradan 1 yıl bile geçmeden Serdar Bursaspor'a geldi ve 2006 1.Lig şampiyonluğunda pay sahibi oldu.
Hem de kaptan olarak.
Onun için İbrahim Üzülmez olayına bu gerçeklerden yola çıkarak bakmakta yarar var. Artık önemli olan bir an önce Süper Lig'e dönmek.

SANCAKLI'YA CEVAP VEREN VAR MI?

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın TBMM'de yaptığı konuşmayı özellikle TFF ve Kulüpler Birliği kendi duvarlarına çerçeveletip asması lazım.
Acı gerçek, hep önlerinde dursun.
Ne demişti Sancaklı:
"İşin geldiği nokta yine rezillik. Benim futbolseverlere kötü bir haberim var: Türk futbolunda deniz bitti. Yöneticiler çıkıp doğruyu anlatsın iflas ettik desin. Türk toplumunu kandırmaktan artık vazgeçin. Artık rol yapmayı ve yalan atmayı bırakın. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oyunculara ödediği para yıllık ortalama 500 milyon TL. Peki, ne oldu? Avrupa kupalarında var mıyız? Avrupa'nın ikinci, üçüncü sınıf takımlarının arkasında bitirdik; ya sonuncu olduk ya sondan 2. olduk. Hani bu oyuncular bizi uçuracaktı? Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın futbolculara sene boyunca ödediği para 90 milyon TL. Diğerleri 500 milyon TL ödüyor, Hani sizin bu futbolcularınız uçacaktı, 40'ar gol atacaktı? Artık bu milleti kandırmayı bırakın"
Bu kadar ağır sözlere ve suçlamalara rağmen, TFF'den, Kulüpler Birliği'nden, kulüp başkanlarından bir kişi bile çıkıp cevap verdi mi?
Hayır. Hepsi arazi. Hepsi gününü gün etme derdinde.
Batırdıkları kulüpler ortada ama, onlar hâlâ gerçeklerle değil hakemlerle uğraşıyorlar. Sanki hakemler kulüp kasalarını bu hale getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.