Hava Durumu

Tatlı gitti acı kaldı

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2021 09:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 09:14

Kulüplerini idare edemeyenler TFF'yi ve MHK'yı idare etmeye, yön vermeye kalkıyorlar.

Mali bilançolar, transferler, sahadaki futbol yerle bir ama onlar için tek dert verilen ve verilmeyen penaltılar. Bir düdük için kelle istemek, rezaletleri bununla örtmek tek başardıkları iş.

Son kurban MHK Başkanı Serdar Tatlı. Başta İstanbullular olmak üzere kulüpler Serdar Tatlı'nın kellesini istiyor ve TFF'de kendini kurtarmak için okey verince MHK'da son 20 yılda 14. değişikliğin yolu açılıyor.

İşin saçmalığına bakın;

TFF-Kulüpler toplantısında MHK'a yeni yapılandırma görüşülüyor ama MHK'nın başkanı ortada yok. Çünkü çağrılmıyor. Kellesi istenirken Serdar Tatlı'nın orada ne işi var ? Kulüpler kurnaz, Tatlı varken acı konuşamazlar ki.

Böylesine futbol dışı gelişmeler, yöneticilerin, teknik adamların ve futbolcuların günü kurtarma telaşı, "Kelle isteruk" naralarını devam ettiği müddetçe futbolumuza düzen ve istikrarın gelme şansı var mı?

Dikkat edin kulüpler mali disiplin, transfer kısıtlaması, altyapı gibi konular ile ilgili TFF ile özel toplantı istiyor mu? Tek istekleri penaltı, taze para, kelle.

Orhan Veli'nin dediği gibi:

Ne atom bombası,

Ne londra konferansı,

Bir elinde cımbız,

Bir elinde ayna,

Umurunda mı dünya!

Bu kulüp yöneticileri, sorunun asıl kendilerinde olduğunu kabul etmedikçe MHK gelecek 20 yılda da 14 değil 16 kere değişir ama futbolumuzdaki kötüye gidiş asla değişmez.

HAYDİ ARTIK TİMSAH

Bursaspor'da her hafta yeni bir başlangıç için umuda yelken açmaya devam ediyoruz. Bu 3-5 hafta daha devam eder. 1.Lig'de geriye baktığımızda 13-15 puan geride olanların sezon sonunda Süper Lig'e kapağı attıklarını görmek, bu yelkene rüzgar getiriyor.

Balıkesir deplasmanında da 3 puan alındığı takdirde bir toparlanma sürecine girileceği kesin.

Onu için haydi artık Timsah, başla dişlerini geçirmeye.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.