Hava Durumu

Terim'e indirim niye yok?

Yazının Giriş Tarihi: 25.07.2021 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.07.2021 08:00

Türk futbolundaki asıl sorunun hakemler değil yöneticiler ve teknik adamlar olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
Yaptıkları hataları, hakem bahanesi ile örtbas etmeye çalışanlar bir kez daha gerçekler duvarına tosladı. 5 gollü hezimet sonrası hep bekledim. Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak sosyal medyadan yine "Adalet istiyoruz adelet" diye bas bas bağıracaklar mı acaba? Ne de olsa alışkanlık, görevde olmasalar da.
Galatasaray'ın yeni yönetimini de merak ediyorum. Maaşı fazla olan futbolculardan indirim istediler. İyi güzel de Fatih Terim ne olacak?
Ligde yok, Avrupa'da yok.
3.5 yıldır takımın başında olan Terim hâlâ 3 yıl daha sabır istediğine göre, yönetim ondan da indirim niye istemiyor? Avrupa'ya çıkar çıkmaz Galatasaray'ın yarısı olan PSV önünde tuzla buz oldu.

Para yoksa, başarı yoksa Fatih Terim'e niye 3 milyon Euro veriyorsun?
Türk futbolundaki bu başı bozukluk, sistemsizlik ve aldatmacayı artık tüm taraftarlar ve camialar görmeli ve uyanmalı. Bu kadar büyük paraların neden harcandığını, Süper Lig'in nasıl köy ligi haline geldiğini sorgulamalı. Günlerce hatta aylarca "Sörloth döndü, dönecek" ninnileri ile uyutulmak istemediklerini artık haykırmalı. "Türkiye'de taktik yok" diyen Sörtloth dönse ne olur, dönmese ne olur? Yenilerini bulup çıkarmadıktan sonra, gerçek futbol düzenini kurmadıktan sonra, Edirne'den öteye gidemedikten sonra içeride Kayseri'yi, Malatya'yı yenmek için mi su gibi para harcı-yorsun?
Hele hele Ghezzal için, Fernandes için birbirini yesen ne olur? Nasıl olsa yine onlar parayı götürecek, kulüpler de "Ellerim böyle boş, boş mu kalacak?" şarkısını söylemeyecek mi?
TFF'ye de bir önerim var;
Artık liglerde hakem hakkında konuşmalara bir son verilsin. Cezalar artırılsın ve hakemi suçlayan yönetici veya teknik adam sezon sonuna kadar maçlara giremesin. Bu rezalet de bitsin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.