Hava Durumu

TFF gece maçını resmen yedi

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2022 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 07:55

Bursaspor’da hayal kırıklığı devam ediyor.

Timsah Park’ta mücadeleci ve baskılı futbol olmazsa puan sayısı 1’den öteye gitmeyecektir.

Bu işin teknik kısmı, ancak bir de TFF kısmı var. 

Hani, 13 hakemi yiyeceğim derken, kendi kendini yiyen TFF.

Bursaspor’a gelince, karlar yağdıran TFF. 

Bilindiği gibi ramazanda gece maçları 20.30’da oynanıyor. Fakat bu hafta sadece salı ve çarşamba günkü 1. Lig maçları gündüze alındı nedense. Bu da Bursaspor’a denk geldi veya getirildi.

Haklı olarak sahasındaki Gençlerbirliği maçını gece oynamak isteyen Bursaspor kontrpiyede kaldı. Vitesi bir ileriye bir geriye taktı. Önce saat değişikliği için başvuru yaptı sonra geri çekti.

Bursaspor ile Gençlerbirliği kulüpleri gereksiz yere karşı karşıya getirildi. Maç her zamanki gibi baştan 20.30’a verilse kimseden gık çıkmayacaktı.

Ayrıca sadece salı ve çarşamba maçlarının neden gündüze alındığı TFF tarafından net olarak açıklanmadı. Açıklansa Bursaspor başvuru yapmazdı. Kupa maçları için gece boş bırakıldı desek çok saçma olur. 

Fenerbahçe – Galatasaray Süper Lig ve Bursaspor – Kocaelispor maçları aynı gece aynı saatte oynanmadı mı? Kupa yarı final maçları Fenerbahçe – Galatasaray maçından daha üst seviyede mi?

Gayet tabii ki hayır.

Dolayısıyla TFF bu keyfi salı-çarşamba kararı ile Bursaspor’un gece 

oynama hakkını resmen elinden almıştır. Yani bir kez daha Bursaspor’a kötülüğü dokunmuştur. Salı-çarşamba kararı ile kime hizmet ettiği de ortadadır. 

Bu arada 7Days EuroCup’ta Frutti Extra Bursaspor’un çeyrek finale yükselmesi Türkiye ve Bursa için müthiş bir başarı. Takımı kutlamak gerek. Levent Kızıl ve Ömer Kızıl bir kez daha “Bilinçli yönetici” profilini ortaya koymuş oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.