Hava Durumu

Üst sıralar üçlü gruplara ayrıldı

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2015 06:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 06:33
Artık şekillendi. Süper Lig’de üst sıralar mücadelesi üçerli gruplar halinde devam edecek.
Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe üçlüsü şampiyonluk için, Bursaspor, Trabzon, Başakşehir üçlüsü UEFA Avrupa Ligi için kalan maçları değerlendirmeye çalışacaklar. Paraları aldıktan sonra düşüşe giren ve bir nevi istirahate çekilen Mersin’in ise artık ikinci grup arasına girmesi çok zor.
Bursaspor’un rakipleri Başakşehir ve Trabzonspor belli ki, işin peşini bırakmayacak ve UEFA Avrupa Ligi iddiasını sonuna kadar sürdürecek. Başakşehir Bursa’ya gelecek. Bursaspor da Trabzon’a gidecek. Hiç şüphesiz ki bu maçlar 4.’lük ve 5.’lik için büyük önem taşıyacak ve belirleyici rol oynayacak.
MİMAR SÖZÜNERİ’DEN YANIT
Yeni stadın çatı kısmını oluşturan Timsah kuyruğunun tam yeşil yerine, yarım beyaz kullanılarak inceltilmesi ile ilgili bir taraftar görüşü yayınlamıştım.
Sadece eserleri ile ilgili değil, tüm konuları en ince noktasına kadar takip eden Timsah Arena’nın mimarı Hasan Sözüneri bu görüş ile de ilgili yanıt verdi. Yapısal detaylara dikkat çeken Sözüneri, helikopter görüşünden ziyade çatının yerden görünüşünün de önemli olduğunu belirtirken,” Çatı malzemeleri 1 yıl öncesinden hazırlanıp yapıldı. Artık bunu değiştirmek mümkün değil” dedi.
Evet, şimdi önemli olan esere esas karakterini verecek Timsah kaplamanın bir an önce yerine kazasız belasız oturtulması. Doğrusu bunu büyük bir merakla bekliyoruz. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.