Hava Durumu

Uyku tünelinde hakem uyandırdı

Yazının Giriş Tarihi: 13.09.2015 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.09.2015 08:10
Bursaspor saç baş yoldurdu ama, hayati 3 puan için de ara yolu buldurdu.
Aslında öncelikle çizgi hakemine teşekkür borcumuz var.
Tam bir orta saha pas hataları ile uyku tüneline giren ilk yarının son anında yetişti imdadımıza. Jorquera'nın durup dururken yere düşmesine, "İtme var" diye araya girince, Arslanboğa da devreye girmek zorunda kaldı.
Bu penaltı Cucak'ı ateşledi.
Başakşehir maçında yardımcı hakem hatası mağlubiyeti getirmişti ama, dün durum dengelendi. Hakemle giden, hakemle geldi.
Bursaspor'daki sıkıntı devam ediyor.
Geride Dany ile başlayan pas hataları orta sahanın tümüne yayılınca oyun kurmak, pozisyona girmek hayal oluyor. Hele rakip de alan daraltınca iş sadece penaltıya kalıyor. 
Gerekli topları alamayan De Sutter sahada kaybolurken, sadece Cucak'ın kanat ortasında tek şut imkanı yakalayınca,"Ben de varım" deme fırsatını buldu.
Aynı fırsatı bulan bir de Sercan var.
"Solda olmuyor, Cucak ile yer değiştirmesi lazım" derken, soldan uzattığı topla sağdaki Cucak'ı ikiletti. Buna rağmen yer değiştirmeleri şart.
Maçın kaderini değiştirenler arasında kaleci Mert de var.
El Kabir'in alt köşeye giden 2 şutunu çıkarırken galibiyetin devam etmesini sağladı ama, son anda yaptığı büyük hata ile El Kabir'e "Hadi çorbada senin tuzun da bulunsun" demesi de akıl alacak gibi değildi. Çünkü ardından Gençler’e 3.gol fırsatı geldi.
Kaleci Mert 2-3 iyi hareket yaparsa,  hemen hava saldırısındaki sirenler çalmaya başlıyor. Mert'in bundan kurtulması şart.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.