Hava Durumu

Volkan’ı iyi ki Güneş çarptı

Yazının Giriş Tarihi: 26.04.2015 08:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 08:57
Bu defa çıkışıyla faydalı oldu.
Farklı nedenlerle de olsa, futbolu bırakıp çenesiyle, hakemin, takım arkadaşlarının ve tribünlerin sigortasını attıran Volkan Şen’e devre arası Şenol Güneş “Dur” deyince Bursaspor kendine geldi. Yoksa devam etse belki de gitmişti maç. Fırat Aydınus’a da teşekkür etmek lazım. İyi sabretti, 2.sarıdan kırmızı da gösterebilirdi. Aslında Volkan Şen’den kaptanlığın alınması lazım. Kolunda bant olunca her şeye dalıp çıkmaya başlıyor,  gördüğü kartlar ile hem kendine hem de takımına zarar veriyor. Bant olmazsa belki çenesi yerine, ayaklarına daha çok konsantre olur.
Yenik durumdan 4-1 ile Başakşehir’e sezonun en ağır yenilgisini tattırmayı ikinci 45 dakikaya sığdırmak haftanın olayı bence.
Bunda  Volkan’ın çıkışı ile sağa geçen Bakambu’nun birden vitesi beşlemesinin de büyük payı var. Rakip savunma Fernandao’ya odaklanmışken araya girip attığı goller ve asisti ile  “Başak yanıklığı” yaptı sanki.
İlk yarıdaki durgunluk ve topu iyi kullanamamaya Marcio’nun golü de eklenince moral bozukluğu geldi. Kaleci Harun’un şanssızlığı devam ediyor. Yine kestiği bir top boştaki rakibe gitti ve Bursaspor yenik duruma düştü.
Fernandao’ya hava sahasını kapatan Yalçın, bu defa inişe geçerken topun yönünü elle değiştirince farkın hazırlayıcısı oldu. Burada penaltıyı veren Aydınus’a 2. teşekkür gerek. Çünkü Fener maçından sonra hakem alerjimiz artmıştı.

Not: Fırat Aydınus-Volkan Şen sürtüşmesiyle ilgili Bursaspor yetkililerinden hiçbir görüş gelmemesi üzerine yorumum budur.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.