Hava Durumu

Yeni muhtarımız Mustafa

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2022 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2022 08:11

Bursaspor saha içinde ve saha dışında hiç bu kadar aciz durumlara düşmemişti. 

Artık 9 kişi kalmak bile cesaretlendiriyor rakipleri. Hakemler neredeyse kampanya açacaklar "Garibana bir yardım, boş geçmeyin" diye.

"Niye seviniyorsunuz? Adamlar küme düşüyor." iddiaları bile büyük üzüntü verici. Mustafa Er ile kurulan düzene çomak sokanlar, onu beğenmeyenler işlerin buralara kadar gelmesine sebep oldu. Sezon başı elektrikler yandı ama kulüp daha da karanlığa gömüldü. 

Sık sık hatırlarız. 

Eskiden bir Muhtar Tucaltan'ımız vardı. Bursaspor ligde zor duruma düştükçe yönetici ve taraftarlar rahmetli Muhtar Abi'nin meyve bahçelerine gider "Muhtar gel bizi kurtar" diye yalvarırdı. Muhtar Hoca da onları kıramaz, "Peki" diyerek takımın başına geçerdi ve kurtarırdı da. 

Şimdi yeni muhtarımız Mustafa Er oldu. İkide bir onun kapısını çalmaya başladık. Sezon başında yetersiz görülen "Şampiyonluk onunla hayal" denilen Mustafa Er ile kümede kalmaya tavız gün itibari ile. 

Mustafa gel bizi kurtar.

Plansız programsız işi bilmez yöneticilerin eseri olan sondan ikincilik burnumuza dayanmış vaziyette.

Mustafa Er gerçekten ateşten gömlek giydi. 

Pazar günü "Lig devam ediyor" diyen ancak pazartesi günü Bursaspor ile devam edemeyen Tamer Tuna'nın bu sözünden sonra puan cetveline ve kalan maçlara baktığımızda, baraj 44-45 olacak gibi görünüyor. Çünkü Kocaeli ve Menemen'in son galibiyetleri barajı yükseltti. 

Tekrar hoş geldin Mustafa Er. Senin ile bir kıpırdanma olacağına inanıyoruz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.