Hava Durumu

Yer yerinden oynamıyor bir türlü

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2021 07:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2021 07:57

Üç İstanbullu Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Başkanları 'yer yerinden oynar' diye yırtındıkça TFF Başkanı Nihat Özdemir yerinden bile oynamıyor.
2.5 senedir görevinin başında.
Tüm başarısızlıklarını hakemlerin üzerine yıkmak için adeta birbiri ile yarışan, gözdağı vermeye çalışan üç İstanbulluya MHK'nın bu hafta yaptığı hakem atamaları adeta tokat gibi bir cevap.
'Helal olsun' dedirten cinsten.
Aleyhlerine kararlar verdiler diye istenmeyen hakem ilan edilenlerden Mete Kalkavan 8 ay sonra Beşiktaş maçına, Cüneyt Çakır 6 ay sonra Galatasaray maçına, Zorbay Küçük 20 ay sonra Fenerbahçe maçına atandı. Bu hakemler ile fazla puan kaybettiklerini bahane edip daha önce kara liste hazırlayanlara 'Yeter artık' der gibi.
Başkanların ve yöneticilerin hakemler hakkındaki konuşmaları iyice bıkkınlık verdi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Fenerbahçe yenilgisi sonrası "TFF'ye gideceğim" resti, Kemal Sunal'ın sahte kabadayısı gibiydi. Ertesi maç yine puan kaybetti Galatasaray. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıramadı bir türlü.

Fatih Terim gereksiz dayılıkları ile 6 maç daha ceza aldı. Böylece Terim'in son 11 yılda aldığı maç cezalarının sayısı 41 oldu. Galatasaray Fatih Terim'in cezalı olduğu ve sahaya onsuz çıktığı 30 lig maçında toplam 41 puan kaybetti.
Evet Burak Elmas Bey "TFF'ye gideceğim, olağanüstü toplantı yapacağım" diyorsun da niye Fatih Terim'e gitmiyorsun? Niye onunla olağanüstü toplantı yapmıyorsun, "Yeter artık hocam hakaretlerinden bıktık" demiyorsun?
Bunlar diğer başkanlar için de geçerli. Farklı farklı da olsa, kendi hatalarını örtmek için hep hakemleri öne sürüyorlar. TFF iyi bir yönetim göstermiyor ama bu üç İstanbullu'ya zaman zaman iyi direniyor doğrusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.