Hava Durumu

"Yıldızları mı satacaksınız?"

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2017 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 08:13

Çifte ilk yaşadık dün gece.
Yeni statta ilk Divan aynı zamanda Ali Ay'dan konuşma öncesi namaz molalı ilk Divan da oldu.
Bazı üyeler tepki gösterdi, Divan Başkanı İdris Seviç de "Namazın kazası var. Hiç yakışmadı" diye bu tepkilere katıldı, namaz dönüşü ise Başkan Ali Ay, "Ben 10 senelik hacıyım, hiç kaçırmadım, özür dilerim. Ben böyle insanım" sözleriyle bu tepkilere cevap verdi.
Ancak iş döndü dolaştı sonunda yine maddiyata dayandı.
Başkan Ay, "Stat isim hakkını satarsak belki günü kurtarırız. O da bitince, satacak başka şey kalmayınca, sonu felaket. Bu gelirlerle yaşayamayız" diyerek gerçeklere dönünce ortalığı yine sıkıntı bastı.
Hele Ali Ay'ın Bursaspor'da küçülme sinyalleri vermesi, bazı üyelerde "Yıldızları mı satacaksınız?" sorusunu sordurması da gecenin bir başka önemli olayıydı.
Bunun üzerine Ali Ay'ın, "Özellikle oynamayanlarla yollarımızı ayıracağız" açıklaması yüreklere su serpti. Ayrıca "Projeler belediye ve siyasete bağlı. Bundan kurtulmalıyız" derken Bursalı işadamlarını bir kez daha harekete geçmeye davet etti.
Divan Kurulu üyelerinin de istekleri vardı. Çünkü büyük çoğunluk, bilhassa stadın doğu tarafından gelenler, toplantının yapıldığı sporcu giriş tünelini bulduramayınca, uzun yürüyüşler yapmak zorunda kaldı.
Tıpkı maçlara metro ile gelen taraftarlar gibi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.