Hava Durumu

Yine de ümitlenme nedenleri var

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2018 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2018 08:20

UEFA Uluslar Ligi yüzünden gaz kestiğimiz ligimize dönüş yapıyoruz.
Bu gereksiz soğutma ve soğuma molasından sonra çok zor bir maça çıkmak da ayrı bir dert.
Galatasaray'ın kendi sahasında 23 maçtır yenilmediği gerçeğini kucaklayarak Türk Telekom zeminine ayak basacak olan Bursaspor'un yine de ümitlenme nedenleri var.
Galatasaray'da milli takımlardan dönen yorgun-sakat futbolcular ve Schalke maçı, Timsah için bir avantaj. Fatih Terim bu yüzden mutlaka değişik bir tertip üzerinde duracaktır. Ayrıca Eren Derdiyok'un yeni sakatlıktan çıkmasını, bir devre oynasa bile kendini fazla zorlamayacağını da hesaba katarsak, Bursaspor'un biraz daha oyunu kontrol altına alma imkanı bulabileceğini söyleyebiliriz.
Onun için 1 puan düşünmek, fazla iyimserlik sayılmayacaktır. Ancak savunmanın da, Galatasaray önünde sadece sonlara doğru 1 defa hata yapan Erzurumspor'u da hatırlaması gerekir. Galatasaray çok kötü olsa bile bir anlık boş bırakma gol fırsatı vermektedir.
"Bizim için zor haftalar" diyoruz ya. Bence Galatasaray ve Trabzon deplasmanlarından ziyade içerdeki Alanya ve Kasımpaşa mücadeleleri "Kader maçları" olacak. Asıl bu maçlardan 6 puan çıkaramazsak işte o zaman yandık demektir.

YAŞANAN ARIZALAR ÖNEMLİ DEĞİL Mİ?

UEFA'nın VAR hakemlerini Riva'da eğiteceği haberi verildi.
TFF VAR merkezinde kasım ayı sonunda 4 gün VAR eğitiminden geçecek bizim hakemler. Aslında iyi güzel de, VAR sisteminde meydana gelen arızalar ne olacak?
UEFA'nın ve TFF'nin bu en önemli konuda bazı tedbirler alması gerekmiyor mu?
Hakemleri eğittin, tamam. Yine güç kaynağı devre dışı kalırsa ne olacak? Bu yüzden geçersiz hale gelen nizami gollerin sayısı artarsa ne olacak?
Bunlar şampiyonluğa veya küme düşmeye tesir ederse ne olacak?
Esas bu "Ne olacak?"ların cevabını bulmalı ve tedbirini almalı UEFA.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.