Hava Durumu

Yolbulan değil yolunu şaşıran

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2014 08:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2014 08:12

Apartman yöneticisi kadar oyla K.Karabükspor’un başına gelen Mustafa Yolbulan’dan da ancak bu beklenir.
Enes gibi pırıl pırıl bir genci, “cüzdan hırsızı” gibi lanse etmek, yol bulmak değil yolunu şaşırmanın en güzel göstergesidir. Harçlığını kaybetmiş ilkokul çocuğu misali şuursuzca çırpınmak yakışır mı bir kulüp başkanına?
K.Karabükspor’un 8 ay önce yapılan kongresine 86 üye katılmış, 72 üye oy kullanmış, Mustafa Yolbulan da 69 oy almış. Herhalde “Süper Lig’deki en az oy” ondadır ama insan hiçbir şey bilmiyorsa önde gidenleri takip eder.
Maçlardaki kritik pozisyonlardan sonra teknik adam ve futbolcular genelde “Gece seyretmek lazım” der. K.Karabükspor Başkanı da yakından görmediği bir pozisyon hakkında alelacele, bir genci rencide edecek, geleceğini ve kariyerini zedeleyecek ağır ifadeler kullanması, olacak iş mi? İnsan tam vakıf olmadığı bir olay hakkında en azından 24 saat sonra konuşur.
Yöneticiler bugüne kadar çeşitli demeçler vermiş ve çeşitli şuçlamalar yapmıştır ancak,”Cepten cüzdan araklama” ifadeleri ilk defa görülmekte ve duyulmaktadır.
Bursaspor-K.Karabükspor maçındaki penaltı pozisyonunda genç Enes’in, Mabia’dan aldığı ayak darbesi ile koşma imkanının kalmadığı gayet açıktır. K.Karabükspor Başkanı Yolbulan, bu işte acele etmekle telaştan yolunu şaşırmıştır. Aynı ifadeler normal bir demir işi ile ilgili olarak Mustafa Yolbulan için kullanılsa, nasıl karşılardı acaba?
K.Karabükspor Başkanı, hala Bursaspor Yönetim Kurulu’na laf yetiştireceğine bir an evvel Enes’ten özür dilemelidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.