Hava Durumu

Yuvasız kuşu Kamil uçurdu

Yazının Giriş Tarihi: 16.02.2015 07:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.02.2015 07:05
Eskiden ilkokulda Amerikan süt ve süttozu yardımı yapılırdı. İstanbul için de durum aynı. Sadece Amerika’nın yerini hakemler, sütün yerini de penaltı aldı. İkisi de besleyici. Baktın gol yetersizliği var,  bas penaltıyı. Onun için yuvasız kuşu Kamil uçurdu.
Omuz omuza koşan Şener ile Kerim Frei mücadelesinde elin kolun rakibe temas etmemesi mümkün mü? Kasıt yok itme yok, sadece normal bir değme var. Kamil Abitoğlu da Beşiktaş’a yardıma hazır zaten. Ceza sahası içinde denk getirmişken “Bitireyim bu işi” diyor. Nasıl olsa telafisi olmayan bir an.
Aslında kafasının Fernandao’nun pozisyonunda kaldığı belli. Bu defa gol yerine tekme atan Fernandao’nun hareketini sarı kart ile geçiştirmenin ezikliği içinde sanki. 1 kişiyi atamadı ama, sonunda 11 kişiyi de yaktı.  
Bu defa Bursaspor gününde değildi. Ayağa paslarla top gezdirmenin, kanatları kullanmanın yerini, devamlı top kayıpları ve kritik dönemlerde geriye yaslanma aldı. Buna rağmen uzun topla tek çıkış ve can havli ile gelen dakikalık baskı Beşiktaş’a yetti. Demba Ba’nın Bursaspor savunması arasında rahat gezinmesine rağmen, yuvasız kuş son dakikaya kadar sıkıntı içinde çırpınıp durdu.  
Burada Harun’u da unutmamak lazım.
5 gollük şuta set çekerken kalesinde adeta devleşti. Ancak son dakikada gelen uzatma penaltısı değil, ikram penaltısıydı, bu defa bir şey yapamadı.  Bursaspor’un son 15-20 dakika orta sahada top yapamayıp savunmaya çekilmesi de oyunu büyük ölçüde etkiledi. Bu defa puan gelmedi ama günün kârı, Beşiktaş’ın Olimpiyat pistinde çektiği nefes darlığı oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.