Hava Durumu

Züğürt ağanın hediyesi

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2021 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2021 08:03

Gençler son Bandırma galibiyeti ile bir kez daha helal olsun dedirtti.
Geçen sezon 56 puanla 6. olan Bursaspor, şimdilik 43 puanda ama genelde oynadığı futbol ile ilk 4'ü bile hak etmiş durumda.
Bu kadar yokluklar içinde ortaya koyduğu futbol büyük keyif vermeye devam ediyor. Hele Bandırmaspor'a atılan ikinci gol, züğürt ağanın hediyesi değerli yüzük gibiydi.
Göz kamaştırdı.

'Parayı kaybettik, neşemizi bari kaybetmeyelim' misali, bu gençleri bari elimizde tutabilsek. Bu kadro oturdukça gelecek sezon başarıyı yakalamak hiç de uzak bir ihtimal değil.
Geçmiş yıllarda Bursaspor'da yönetimlerin 'Ajax modelini getireceğiz' sözleri ve çalışmaları vardı. Şimdi ise bu ortam kendiliğinden oluştu.

YERLİ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Bursaspor Süper Lig'de şampiyon olup küme düşen ilk takım olarak tarih yazmıştı. Şimdi ise Başakşehir bu tarih içinde Bursaspor'u yalnız bırakmayacak gibi görünüyor. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu 33 puan ile 18. sırada. Yani bugün için düşmüş vaziyette. Fenerbahçe'ye de yenilirse işi iyice zora girecek.
1990'da İstanbul Büyükşehir Belediye olarak kurulan Başakşehir'de kader ağlarını örüyor gibi görünüyor. Bursaspor 2004'te düştüğü Süper Lig'de altı sene sonra şampiyon olarak bir ilk yaşamıştı.
Başakşehir de 2014'te düştüğü Süper Lig'de altı sene sonra şampiyon olarak bir ilki yaşadı. Ancak çok çabuk bir çöküşe girdi. Para, tesis, sistem de bir yerde yeterli olmadı.
Evet şimdi merakla bekli-yoruz.
TFF 1. Lig'de bir şampiyon daha olacak mı acaba? Eğer olursa, 1. Lig'in adını 'Yerli şampiyonlar ligi' olarak değiştirmekte yarar var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.