Hava Durumu

Bursa teşkilatlanmasını tamamlayan İYİ Parti'nin kurmay kadrosu da oluştu

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2018 07:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 07:22

TBMM'de;
Anayasa Komisyonu'nda görülmeye başlanan "ittifak yasası" çerçevesinde, AK Parti ve MHP dışındaki partilerin stratejileri henüz belli değilken, "sürpriz parti" olarak lanse edilen İYİ Parti, Bursa'daki teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.
Şu ana değin;
14 ilçede olağan kongrelerini tamamlayan, hafta sonunda da Orhangazi ve Mudanya kongrelerini yapacak olan Bursalı İYİ Partililer, Büyükorhan'ı da Ergun Oktay'a teslim ettiler.
Bu arada;
Gerçekleştirilen transferlerle Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 6 üye ile temsil edilmeye başlanan İYİ Parti'nin kurmayları bir taraftan da, olağan il kongresine hazırlık yapıyorlar.
Bursa'da;
MHP'nin eski İl Başkanı Yüksel Yılmaz başkanlığında yapılanan İYİ Parti'nin kongresi 11 Mart Pazar günü Merinos AKKM'de olacak.
Dün;
Kurucu İl Başkanı Yılmaz'la konuşurken, Genel başkanları Meral Akşener'in Bursa'ya ne zaman geleceğini de sorduk.
Akşener'in;
Partilerinin il kongresine katılmayacağını ancak nisan ayında gerçekleştirilecek Bursa il binası açılışına katılacağını anlatan Yılmaz, diğer illerde olduğu gibi, Bursa'daki parti binası açılışının da "mitingvari" olacağını anlattı.

Söz konusu;
İttifak yasa teklifine ilişkin kendilerinin konuşmasının doğru olmayacağını ancak İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olacağından hareketle, seçmene mesaj verilebileceğini söyleyen İl Başkanı Yılmaz'a göre, "2019 seçimlerinin sürprizini" İYİ Parti yapacak.
Bu arada;
İlçelerde;
Gerçekleştirilen teşkilatlanma çalışmalarının ardından, İYİ Parti'nin hayli kalabalık olan il yönetim kurulu içinden Bursa kurmay kadrosunun belirlendiğini de anlatan Yılmaz'ın aktardığına göre, özellikle il kongresinin ardından, "Bursa'da en iyi muhalefeti İYİ Parti yapacak."
Fomara'daki;
Parti binasında önceki akşam gerçekleştirilen görev dağılımına göre, İYİ Parti'nin İl Sekreterliği'ne Yahya Bayardır, İl Muhasipliği'ne de Oğuz Hançer getirildi.
Yanı sıra;
Nurettin Bacak Yerel Yönetimlerden, Serdar Burulday Teşkilatlardan, Birgül Yıldız Günay Halkla İlişkilerden, Levent Özeren Medya ve Tanıtımdan, Fatih Yıldız İdari İşlerden,
Mesut Şen İş Dünyasından, Zafer Milli Propagandadan, Üstün Tunalıgil Seçim İşlerinden,
Haluk Hısımcıl Sosyal İşlerden, Ayşegül Özyiğitgül Hukuk İşlerinden,
İlyas Albayrak STK'lardan, Günaydın İzmirli İletişim ve Teknolojiden, Birol Mumcu da Ar-Ge'den sorumlu il başkan yardımcıları olarak görevlendirildiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.