Hava Durumu

Çepni’ye durmak yok

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2015 07:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2015 07:37
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Hasan Çepni dün görevi Eskişehir’de gerçekleştirilen genel kurulda Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan’a teslim etti.
Çepni, genel kurulu adeta tereyağından kıl çeker gibi yönetti. Tek aday olması nedeniyle oylamanın açık yapılmasını genel kurulun onayına sundu, kabul görünce oylama açık yapıldı ve BEBKA’nın 13. Dönem Kalkınma Kurulu Başkanlığı’na Ömer Zeydan oybirliğiyle seçildi. Başkan Yardımcılığı’nı da Bilecik’ten Arif Durmuş üstlendi.
Anemon Otel’de gerçekleştirilen genel kurulda BEBKA yönetim kurulu toplantısına ise Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen katıldı.
Çepni, dönemine ilişkin bilgi verdi, görevi devralan Zeydan’a başarılar dilerken, bu tür genel kurullarda şehirlerin yarıştırılmadığını güç birliği yapıldığını belirterek Türkiye’ye örnek teşkil ettiklerini vurguladı.

Yeni görev müjdesi

Hasan Çepni’nin BEBKA’daki görevi devretmesinin ardından tabiri caizse görev teslimine attığı imzanın mürekkebi kurumadan sürpriz bir haber geldi. Haber, Sayın Çepni’nin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanlığı’na getirildiği yönündeydi.
Yalnız şunu ifade etmekte bir sakınca görmüyorum;
Çepni üstlendiği yeni misyonla Büyükşehir’le muhalefet arasında bir köprü vazifesi de görebilir. Toparlayıcı olacaktır.
Evet, gördüğünüz gibi Çepni bir görevi devrederken başka bir görev üstlendi. Başarılar diliyorum.

***

Sürpriz doğum günü

Ben doğum günümü kutlayan bir kişi değilim. Gerçi eş dost sağ olsun bizzat çiçek göndererek, arayarak, mesaj yazarak bir şekilde kutlamayı da ihmal etmiyor, buradan hepsine çok teşekkür ediyorum.
Ama hayatımda ilk kez dün sürpriz bir doğum günüyle karşılaştım. Hem de Eskişehir’de. Açık söylemek gerekirse ben doğum günümü bile unutmuştum.

Hem de Bursa Valimiz Sayın Münir Karaloğlu, Eskişehir Valisi Sayın Güngör Azim Tuna, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, BEBKA Başkanı Hasan Çepni,  Genel Sekreter Tamer Değirmenci ve BEBKA delegasyonunun katılımıyla… 
Hayatımda unutmayacağım bir doğum günüydü. Bu konunun mimarı Kenan Kibar’a da çok teşekkür ediyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.