Hava Durumu

"Ben senden daha iyiyim"

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2020 08:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2020 08:58

Her şeyin ötesinde Bursaspor bize Adanaspor maçında şunu gösterdi; Bu kadro küme düşmeye asla oynamaz, play-off yaparsa da sürpriz olmaz.
Belki galibiyet son dakikada geldi ancak 3 puan olmasa bile Bursaspor, karşılaşma öncesi maç eksiği ile kendisinden üst basamakta bulunan Adanaspor'a yeşil zeminde her dakika şu mesajı verdi. "Ben senden daha iyi takımım.
Oyun anlamında dersini iyi çalışan bir Bursaspor vardı sahada. 90 dakikada Boyunca rakibine ciddi pozisyon vermeyen bunun neticesinde de 2. haftada oynanan Altınordu deplasmandan sonra ilk defa gol yemeyen bir ekip vardı sahada.
Daha önceki maçlarla kıyaslarsak belki takım özellikle ikinci yarı pasif gibi gözükse de ilk yarıda girilen 3 gol pozisyonu, Bursaspor'un her an gol atmaya namzet bir takım olduğunu gösterdi.
Mustafa Er ise 73. dakikada risk aldı saha içerisinde yaptığı taktik hamleyle oyuncularına adeta "beraberlik bize yetmez" mesajını verdi.
O dakikada Berat'ın oyuna girdikten sonra dizilişte Batuhan'ın en uca, Ali'nin ise biraz daha orta sahaya yakın oynaması rakip stoperleri bocalattı, neticesinde Adanasporlu stoperlerin adam markajında yaşadıkları karmaşa, biri verilmeyen iki penaltı kazandırdı Bursaspor'a.
Bu seninin en önemli iki oyuncusu Ali Akman ve Burak Kapacak.
İkisi de geçtiğimiz 10 günü Ümit Milli Takım kampında geçirdi. İkisi de çok yorgundu
Kapacak sanki geçtiğimiz seneye dönmüş kaçak dövüşen bir görüntüye bürünmüştü.
Ancak Ali, bu kadar yorgunken bile skora etki etmeyi başardı penaltıyı yaptırdı. İsmi bu kadar transferde geçen 18 yaşındaki bir oyuncunun, söylentiler hiç etkilenmediğini gördük saha içinde.
Ancak şu bir gerçek ki Bursaspor'a devre arasında bir şeyler oluyor. Maça iyi başlayan pozisyonlar bulan takım gidiyor 46. dakika itibariyle yerlerine tedirgin bir oyuncu grubu geliyor. Eğer hedef yukarısı ise bu kadar dalgalanan oyun ile sıkıntı yaşamanız kaçınılmaz.
Takımın 4 resmi maçtır kaybetmemesi çok önemli.
Bireysel olarak öne çıkan iki isim vardı kanımca. Kerem Şen ve Batuhan Kör.
Özellikle 18 yaşındaki Kerem 90 dakikayı tamamlayacak fiziksel kondisyona geldiğinde bu takımın iskelet parçalarından biri olup adından söz ettirecek.
Önümüzdeki hafta Altay deplasmanında alınacak bir galibiyet bir anda rüzgarı üst sıralara doğru çevirir.
Bu kesin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.