Hava Durumu

Bu kadroya yazık oluyor

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2021 09:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 09:19

Her hafta aynı şeyi yazıyoruz her hafta programlarda ve yaptığımız yayınlarda aynı şeyleri söylüyoruz. Bursaspor'un kadrosu bu ligde şampiyonluğa oynayacak güce ve oyuncu kalitesine sahip diye. Ancak Bursaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, eldeki malzemeyi beklenen gibi kullanmamakta ısrar ediyor.

Zirveden daha da uzaklaşmama adına çok kritik bir maça çıkıyorsunuz ve rakibiniz ilk yarının ortalarında 10 kişi kalıyor. Normal şartlarda inanılmaz bir avantaj. Ancak Fatih Tekke, hayranı ve takıntılı olduğu oyun sisteminden son düdüğe kadar taviz vermemekte diretince rakibin eksik kalmasını avantaja bile çeviremedi Bursaspor.

Evet her hocanın inandığı bir oyun anlayışı vardır ancak zaman zaman maç içerisindeki reaksiyonlara göre bu sistemlerden vazgeçebilmeli, proaktif çözümler bulmalısınız. Büyük takım hocası bunu yapar.

Çünkü takımınızın skor almaya ihtiyacı var. Ligin sonuna doğru fazlasıyla arayacağı 2 puanı İstanbul'da bıraktı Tekke'nin öğrencileri.

TEKNİK DİREKTÖR PROBLEMİ

Bursaspor, Eyüpspor ve Altınordu maçlarının ardından Tuzlaspor önünde de kadro yetersizliği ve oyuncu kalitesizliği ile değil, net bir şekilde 'teknik direktör problemi' sonucu puan kaybetti.

Yönetimin sadece puan tablosuna bakarak radikal karar almasının tam zamanı.

Bu takımın saha içerisinde yeri geldiğinde rahat bırakacak, zaman zaman hücumda yetenekli oyuncunun doğaçlamasına inanacak bir teknik direktöre ihtiyacı var.

Yoksa Bursaspor'un kurduğu bu kadroya yazık olacak.

Camia 1 senesini daha heba edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.