Hava Durumu

Daha kötüsü olur mu?

Yazının Giriş Tarihi: 11.01.2022 08:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 08:20

İşler bundan daha kötüye gitmez dedikçe Bursaspor herkesi her geçen hafta yanıltmaya devam ediyor. Öyle ki 1. haftadaki Adanaspor maçı sonrası Emin Adanur’un attığı meşhur tweetin ardından camiada hiçbir şey yolunda gitmedi.

Hem saha sonuçlarında, hem oyuncu yönetiminde hem de teknik direktör tercihlerinde büyük skandalların ve işbilmezliklerin yaşandığı bir dönem oldu ve olmaya devam ediyor.

Son oynanan Adanaspor maçındaki büyük hüsranın ardından da yönetim tarafından hiçbir sesin çıkmaması ve sportif direktörün yaptığı enteresan açıklama da tepkilerin üzerine tuz biber oldu.

Bursaspor’da saha içinde işler kötü gittiğinde sorumluluk alacak ve isyan edecek bir oyuncu olmadığı gibi saha dışında da bu rezalet performansı üstlenecek bir isim henüz ortaya çıkmadı.

Artık yönetim için sonuçlardan bağımsız yapılması gereken ve şehirdeki güvensizlik ile kaos ortamını azaltmak üzerine yapılacak tek bir hamle var.

YAPILACAK TEK HAMLE VAR

Bursaspor Yönetimi'nin sezon sonu için olağanüstü kongre kararı alacağını düşünüyorum. Eğer Adanur ve Gülgüler ikilisinin devam etme planları varsa bile kongreye gidip tekrar aday olmalılar. 

“Bizim yapabileceklerimizden fazlasını yapacağını düşünen varsa ve ortak payda Bursaspor ise gelin aday olun bizimle yarışın” demeleri gerekiyor.

Yoksa eminim kendileri bile o koltukta 3 yıl kalabileceklerine inanmıyorlardır. Çünkü artık iş bazı noktalarda kulübe zarar vermeye kadar gitmeye başladı.

Öyle ki gelecek tepkilerden dolayı satışı planlanan oyuncuların bile bekletildiği söyleniyor.

Zaten play-off hedefi deplasmanda alınan Ümraniye yenilgisi sonrası sona ermişti. Son mağlubiyetle bu artık herkesin kafasında perçinlendi.

TAKIM KÜME DÜŞER Mİ?

Bu takım küme düşmez. Ben inanmıyorum. Ha belki küme düşmek uzun vadede Bursaspor'u iyi noktalara götürebilir o ayrı. Çünkü Bursaspor TFF 2. Lig'e de düşerse takımın çevresinde ve yönetiminde camiayı çıkarsız seven insanlar kalır. Farklı planları olanların ise Bursaspor, daha önce olduğu gibi umurunda olmaz.

Ama sahada gördüğümüz umursamaz oyuncu grubuna da taraftar güvenmemekte haklı. 

Umarım devre arasında yapılacak hamleler sadece ligin ikinci yarısı için değil gelecek sezonun kadrosunu kurmaya yönelik ve sonradan gelir getirebilecek isimler olur. 

Çünkü şimdiden belli olan bir durum var ki Bursaspor’u sezon sonunda iyi şeyler beklemiyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.