Hava Durumu

Güzel günler bizi bekler

Yazının Giriş Tarihi: 13.12.2020 09:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.12.2020 09:02

Bursaspor, Samsunspor maçında alınacak sonuca göre ya "Ben play-off yarışına adayım", ya da "Hedefim orta sıralar" diyecekti. Çünkü ligin artık kırılma haftaları geldi.
Bursaspor öyle doğru oyun ile 3 puan aldı ki böyle olgun bir oyun sanırım kimse beklemiyordu. Rakibini çok iyi ezberleyen, girdiği pozisyonları yüzdeli atan, rakibin uzun oynatma ısrarına karşı yerden düzgün paslarla çıkmaya çalışan 11 kişi vardı sahada.
Mustafa Er'in sezon başından beri bahsettiği oyun tam olarak buydu. Ümraniyespor mağlubiyetinden öyle güzel dersler çıkarılmış ki 2 maçtır rakipleri karşısında maksimum verim veren, savunması oturmuş bir takım var artık önümüzde.
Takımın en önemli 2 oyuncusu Ali Akman ve Burak Kapacak'ın kötü oynadığı bir maçta öyle net bir skor eminim ligdeki tüm takımları korkutmuştur.
Karşılaşmaya çıkmadan önce 12 maçta sadece 10 gol yemiş ve 1 kez mağlup olmuş Samsunspor'a karşı 3 gollü net bir galibiyet almak güzel günler adına büyük umut verdi camiaya.
En önemlisi takımın skora göre oynamayı öğrenmesi, Mustafa Er dahil bütün teknik heyetin üzerinde baskıyı attığı bir 3 puan oldu.
14. maçı da golsüz geçmedi Bursaspor. Bütün savunmanın Ali Akman'a odaklanmasını iyi değerlendiren Batuhan Kör TFF 1. Lig'deki diğer takımların defans oyuncularına "Beni de unutmayın" dedi adeta.
3-0'lık bir galibiyet alan takımın kalecisi övülür mü? Evet övülür.
Ataberk'in sezon başındaki savrukluğunu üzerinden attığı "kale artık benim" dediği maçtı.
Bursaspor'da kötü oynayan var mıydı? Saha içinde yoktu ama Özer'in yaptığı hareket sezon başından beri ligin "en sampatik takımı" lakabı alan bir ekibe yakışmadı
Hurmacı'nın kırmız kart pozisyonunda verdiği aşırı tepkiyi anlamlandırmak çok zor. Bir oyuncuya "takımı sabote et" deseniz ancak böyle saçma bir kırmızı kart görebilir.
Gerginliği "sıfır" olan bir maçta takımı son 30 dakika eksik bırakması kaptanlık bandını taşıyan bir futbolcuyu hiç yakışmadı.
İlk defa üst üste 2 galibiyet aldı takım. Şimdi ise gözleri yukarı dikmenin zamanı.
İlk yarının bitimine kadar kalan 3 maçta alınacak puanlar Bursaspor'u sezon başında hiç kimsenin ummadığını bir kıyıya itebilir.
Teşekkürler çocuklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.