Hava Durumu

Kimse kusura bakmasın

Yazının Giriş Tarihi: 12.12.2021 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.12.2021 10:03

Puan durumu kimseyi aldatmasın. Manisa FK özellikle Turgay Altay başa geldikten sonra bu ligin ne oynadığını bile ve karakterli takımlarından biri. Ancak dünkü maçta ve bundan önce direkt rakipleri ile oynadığı karşılaşmalarda olduğu gibi yine aynı sıkıntı ile karşılaştı Bursaspor.

Teknik Direktör.

Ligin neredeyse yarısı geride kaldı ancak Bursaspor neredeyse sadece bu ligin küme düşme adayları karşısında galibiyetler alabildi. Özcan Bizati geldiğinde kafalarda şu soru vardı: "Bursaspor'a bir öğretmen figürü mi lazım? Yoksa masaya yumruğu vuracak, gerekirse yönetimin takıma müdahale etmesini engelleyecek ve kariyeri ile futbolcuların da saygısını kazanacak biri mi ?"

ORTA VADEDE HAYAL KIRIKLIĞI

Gelinen noktada Özcan Bizati tercihinin sadece Fatih Tekke sonrası yangını söndürmek için yeterli olduğunu ve Bizati kararının orta vadede ümit vermeyeceği gerçeği ile karşı karşıya kaldı camia.

Dün maç 1-1 olduğunda yedek kulübesi o kadar dondu kaldı ki Bizati hamle yapmak için tam 8 dakika bekledi ve o panikle saçma değişiklikler sıra geldi. Bruno'nun ve Altıparmak'ın oyundan çıkması ezberden başka bir şey değilken Jorquera'nın bırakın oyuna girmeyi hiç ısınmaması ve son 10 dakika çift forvete dönülmemiş olması tam bir akıl tutulması.

Bursaspor, teknik direktörlük öğrenilecek bir camia değil. Kimse kusura bakmasın.

DAHA ÖNCE BAŞARMIŞ BİRİ LAZIM

Takım bu tip maçları kazanmalı. Eğer buralarda da takılırsanız doğal olarak birilerinin bedeli ödemesi gerekiyor.

Bursaspor Yönetimi tecrübesiz ve yeni. İdari yapılanma da öyle. Yabancılardan Jorquera hariç hepsi bu ligde ilk defa oynuyor. Yapılan yerli transferin çoğu da daha önce bu ligde şampiyonluk görmedi. TFF 1. Lig adeta cadı kazanı. "Şu kadar haftada şu kadar hoca değişir mi?" söylemlerinin maalesef içi boş. Bursaspor için hedef Süper Lig ise gerekirse 5 değil 10 hoca değişir. Geçen sene Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor'da 3, Altay'da ise 4 farklı hoca görev almıştı.

Daha fazla geç olmadan ve macera aramadan daha önce başarmış ve bu krizlerin defalarca üstesinden gelmiş bir isim başa getirilmeli. Bu Lig o kadar acayip ki hala çok geç sayılmaz. Bu kadar kötü giden 15 maç sonunda Bursaspor'un play-off hattı ile arasında sadece 5 puan var.

Perşembe günü oynanacak Ümraniyespor maçına Bursaspor yeni Teknik Direktör ile çıkmalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.