Hava Durumu

Tünelin sonu görünmüyor

Yazının Giriş Tarihi: 01.12.2021 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 08:14

Bursaspor için günler zor geçiyor. Dün de Kırşehir Belediyespor karşısında oynanan oyun ve futbolcuların hali, gelecek adına kimseye umut vermemeye devam etti.
Sezon başından beri takımın üzerinde bulunan kara bulutlar, şu anki şartlar içinde dağılacak gibi de görünmüyor. Camiada öyle bir ortam var ki Kırşehir maçında takım tur atlasa da hafta sonu Denizlispor karşısında alınacak bir mağlubiyet sonrası Özcan Bizati ile yolların ayrılacağının herkes farkında.
Bu durumda futbolcu, hocasına nasıl güvenir ve hafta boyunca nasıl maça konsantre olur bilemiyorum.
Bir de üzerine yönetimin taraftar ile girdiği ve kimsenin kazançlı çıkamayacağının garanti olduğu mücadele eklenince Bursaspor için tünelin sonu gözükmez bir hale geldi.

SORUN ÖZCAN BİZATİ Mİ?

Gerçi Özcan Bizati'yi göndermek çözüm mü? O da tartışılır. Sonuçta Bizati'nin yerine gelecek ismin kararını kim ve hangi yetkinlikle verecek soru işareti.
Benim görüşüm şu anda Bursaspor'a lider karakterli, amiyane tabirle masaya yumruğunu vurdu mu ses çıkartacak ve yönetimin her dediğini yapmayacak bir hoca lazım.
Eğer zaten saha içinde oynayan oyuncular ile kadroda olmaması istenen futbolculara yönetim karar vermeye devam edecekse zaten bir teknik direktöre de gerek yok. Futbol Şubesi bu görevi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarı (!) ile yapar.

BİR DAHA DİKİŞ TUTMAZ

Bursaspor geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'in en iyi oyuncularından olan ve sezona kaptanlık bandını vererek başlattığı bir oyuncuyu nasıl bu kadar itibarsızlaştırdı akıl alır gibi değil. Emirhan mevzusu büyük ihtimalle yol ayrımı ile bitecek. Bu saatten sonra Emirhan'ın Adanur Yönetimi ile birlikte sahada performans vermesi zor. Yönetim derken çok da kalabalık sanmayın. Zaten Adanur'un yola beraber çıktığı yönetimin neredeyse yarısı istifa etmiş durumda. Kırşehir önünde Jorquera'nın geri dönüşünü de izledik. Şilili oyuncu fark yarattı bence. Şu an kadroya bakıldığında hazır olduğu takdirde oyun planını Jorquera'nın
üzerine kurmak en mantıklısı gibi gözüküyor. Yoksa bırakın zirveyi Bursaspor bir daha küme düşmemek için çok badire atlatacak gibi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.