Hava Durumu

Sosyal medyada, medyacılık!

Yazının Giriş Tarihi: 03.10.2016 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 07:21
Sosyal medya…
Türkiye’de haksız rekabetin bir başka mecrası da, popüler sosyal medya oldu ve nihayet  buralarda da, ‘Türk İşi’ oldu.
Hem hukuktan dem vuracaksın hem de önce aklına sonra ağzına geleni hemen paylaşmak için tuşlara dokunacaksınız.
Basın mevzuatı ve kartıyla ilgisi olmayan, farklı sektörlerle iştigal edip kimi gazetecilerle bizim mesleği solumuş olanların, özen ve dikkat içerisinde bulunmaları gerekiyor.
FETÖ mücadelesi…
AK Parti ve belediyelerine muhalefet içerisinde olanlar, resmi açıklamalara da itibar etmeyip yanı sıra bunları yazanlara da kafa yoruyorlar.
Bu mecraları, hakikaten cesur görenler varsa, yanılmışlar veya yel değirmenlerine karşı Don Kişot bulmuş gibi olabilirler.
 FETÖ’yle kararla mücadele verilmediğini iddia ederek, basın mevzuatı ve kartından yoksun medyacılık içerisine girenlere önerimiz var.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak…
Cumhuriyet Savcılığı’na gidersiniz, sosyal medyada yazdıklarınız ve çattıklarınız gibi bir dilekçeyle de söyleyeceklerinizi söylersiniz.
AK Parti’nin kendi içerisinde de tartışmalar yaşanırken, şayet ifade edildiği gibi “AK Parti’miz” deniliyor ise, öne sürülen özgür irade ve beklentiyle danışma meclisleri duruyor.
Ardı ardına…
AK Parti’nin danışma meclisleri yapılırken, çok merak ediyoruz, acaba sosyal medyadaki gibi, orada da hesap sorulabiliyor mu?


Nilüfer’de‘ ödüllük’ panayır


Türkiye’de birlik, beraberliği ve kenetlenebilmeyi konuşurken, Nilüfer Belediyesi’nin her yıl düzenlediği ‘Görükle Göçmen Panayırı’, bir kaynaşmanın buluşmasıdır..
‘Soydaş kenti’ olarak bilinen Bursa’nın bu özelliğini gözler önüne seren uygulama, herhangi bir siyasi partinin gövde gösterisi ve popülizminin yeri olmuyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca, ödülü hak ediyor.

CHP’li vekil, Bursa’nın GAP’ında


CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mustafakemalpaşa’nın Döllük-Güllece Sulama Projesi’yle ilgili şikâyetleri dinledi.
Taşınan suda, bor ve tuz iddiaları üzerine, çiftçilerle görüşmeler yapıldı. Ürünlerdeki kuruma, doğrulayıcı şüphe olarak yorumlanıyor.

Mudanya Belediyesi’nde ‘ödül’ memnuniyeti


Mudanya Belediyesi, sosyal belediyecilikte ‘Zeytin Dalı’ projesiyle Marmara Belediyeler Birliği’nce ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyor.
Başkan Hayri Türkyılmaz, “Ne kadar doğru bir hizmet yaptığımızı, aldığımız ödülle bir kez daha anladık.” diyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.