Hava Durumu

Algı olmasın yeter

Yazının Giriş Tarihi: 04.10.2017 07:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 07:10

Sercan Yıldırım, Gazişehir'in transfer teklifini doğrularken, bir algı operasyonuna kurban gitmek istemediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu Paul Le Guen'le de hiçbir sorun yaşamadığını dile getirdi. Sercan tek dileğinin yeniden forma giymek olduğunu kaydetti.

Nasıl Paul Le Guen'i farklı bir karakter olarak kabul ediyorsak, Sercan Yıldırım'ı da bir o kadar farklı görebiliriz...
Zirveyi de gördü dibi de...
Hem de bu tecrübeleri futbolunun baharında yaşadı...
İnişi de çıkışı kadar hızlı oldu...
Normal şartlarda oyuncu-ların bizlere verdiği demeçler kulüp iznine tabi...
Bu konuda Bursaspor'dan anlayış bekliyor ve Sercan'ın dün kaleme aldığım kendisiyle ilgili yazıya verdiği cevabı sizlerle paylaşıyorum...
Sayın Başkan Ali Ay'dan da ricam, Sercan'a izinsiz konuştu diye bir ceza kesmemesi yönünde...
Ama elbette onun da kararına saygılıyım...
Peki, ne diyor Sercan?
Öncelikle içini dökmek istedi, bir aracı vasıtasıyla telefonuma ulaştı, ardından da başladı yaşadıklarını anlatmaya...
En çok yakındığı konu; Algı...
"Bu konuda belki de en zarar gören futbolcu benim" dedi ve devam etti...
"Parayı dert etmeyeceğimi beni tanıyan herkes bilir. Gazişehir'den teklif geldiği doğru. Ama ben gitmek istemedim. Çünkü bu takımda kalmak ve kendimi bir kez daha ispatlamak istiyorum..."
Sercan bu cümleleri kurarken, şu soruyu yönelttim; 'Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala sakatlık geçirdin. Bu herkesin dikkatini çekti. Durumun tam olarak nedir?'
Yanıtı şöyle oldu Sercan'ın; "Yine şanssız bir dönem yaşadım. Tam çıkış yakalayacağım bir dönemdi. Bu sakatlıkla karşılaştım. Şimdi Milli Takım arasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum ve inanıyorum ki, aradan sonra takımda yer almak için şansım biraz daha artacak..."
Ve herkesin merak ettiği konu... Paul Le Guen Sercan'ı sadece performansından dolayı mı kadroda düşünmüyor, yoksa ortada başka bir sorun mu var?
Sercan bu soruya da içtenlikle yanıt verdi;
"Paul Le Guen saygı duyulacak bir teknik adam. Bizlere çok yakın davranıyor. Biz de ondan her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Hocamın bana önyargıyla yaklaştığını kesinlikle düşünmüyorum. Onun da benim gelişmemi istediğinden eminim. İş bende bitiyor. Daha çok çalışıp formayı kapacak olan kişi benim. Bir kişinin daha bende son dönemde çok emeği var. Yardımcı antrenörümüz Yves Colleu. Gerçekten benim yeniden doğmam için sürekli motivasyonda bulunuyor. Buradan hem Le Guen'e hem de Yves Colleu'ya teşekkür etmek istiyorum..."
Sercan'la kısa ama derin sohbetimiz onun şu cümlesiyle sona erdi...
"Tek istediğim üzerimde bir algı operasyonunun yapılmaması. Ben yeniden forma giyeceğim günleri iple çekiyorum. Bu konuda da herkesten destek bekliyorum..."
Sercan'ın görüşleri böyle, elçiye zeval olmaz...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.