Hava Durumu

Biraz ciddiyet lütfen

Yazının Giriş Tarihi: 15.07.2012 09:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.07.2012 09:47

Bu camia Kolo Toure haberini yazdığımız ilk dakikadan itibaren Fildişili oyuncu ile yatıp, onunla kalkıyor. Toure hakkında aldıkları her somut ve olumlu bilgi taraftarın yüreğine su serpiyor. Gündemdeki diğer isim Mervan Çelik'i düşünen bile yok. Belki tek başına o istense o da Toure kadar sansasyon yapacak. Ama şu anda ana yemek Kolo Toure.

Fakat, özellikle kamp başladığından bu yana Bursaspor'da bazı yetkili isimler anlaşılamaz bir görüntü sergiliyor. Taraftarın bu kadar üzerine düştüğü bir konuda bilgi karmaşasına prim tanıyarak ve hatta konuyu yakından takip eden gazetecilere gayrı ciddi gelişmeler aktararak herkesimin kafasında soru işareti bırakıyor. Doğal olarak da kampı takip eden gazeteciler bu konuda büyük sıkıntı yaşıyor. Fısıltı gazeteleri Bursa'dan, Avusturya'daki gazetecilerin Toure'nin gelişini görüntülemek için otel önünde beklediğini bile yazdı ama ne bekleyen ne de sabahlayan.
Neyse bunlar transfer döneminde olur diyor bir de madalyonun öbür yüzüne bakıyoruz. Sonuçta Bursaspor'un yıldız bir transferi gerçekleştirmek için harcadığı mesaiye, gösterdiği emeğe saygı duyuruyoruz. Ama kamuoyunu sağlıklı bilgilendirmek için gecesini gündüzüne katarak bu takımın peşinde koşan gazetecilere ve onlardan alacakları her haberi sabırsızlıkla bekleyen taraftara da saygı duyulması lazım. Gazetecilere aktarılan her yanlış ve gayrı ciddi bilgi o aktaran kişilere yol, su, elektrik olarak geri dönüyor. Bunu unutmamak lazım.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.