Hava Durumu

Biz senin gol atamayan halini de seviyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 02.04.2012 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.04.2012 08:35
İki takımın teknik direktörüne yönelik sloganlar maçın özeti gibiydi. Antalyaspor taraftarı bağırıyor: "Söylesene hoca takım niye oynamıyor?" diye. Bursasporlular da boş durmuyor, "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" tezahüratıyla rakibine anlamlı mesajı veriyor. Antalyasporluların kulakları radyoda… Beşiktaş-Samsun maçından gelecek haberi bekliyor. Samsun'un gol haberi Mardan'a ulaşınca başlıyor 'istifa' sesleri yükselmeye. Bu olayın tıpkı 2004'teki gibi 'Beşiktaş'a odaklanması 'Biz bu filmi daha önceden görmüştük' dedirtiyor Bursaspor tribünlerine.
Bursaspor ilk yarıdaki etkili oyunuyla istediğini aldı. Maçın son bölümünde Tita'nın ayağından gelen golle biraz stres yaşasa da uzatmada Bangura'nın Ömer'in bacak arasından fileleri bulması 'Süper Final' kapısını aralattı.
Ozan'ın yokluğunda sol kanatta hücum gücünden yoksun kalan Yeşil Beyazlılar'da sağ kanat ilk yarıda 'arı' gibi çalıştı. Basser ve Sestak her pozisyonun içindeydi. Slovak kramponun attıramadığı da oldu, attırdığı da…Batalla'ya yaptığı asist sonrası "Biz senin gol atamayan halini de seviyoruz" dedirtti dosta, düşmana.
Pinto işini yine yaptı. Golü kokladı. Olmayacak pozisyonda takımının skor üstünlüğünü yakalattı. Ama en önemlisi, sahada basmadık yer bırakmadı.
Batalla üst düzey oynadı. Süper Bücür, attığı golde zarif bilek hareketiyle öldürücü darbeyi indirdi.
Bursaspor'da bundan sonra tüm hesaplar Süper Final ve Türkiye Kupası için yapılacak. Timsah'ın işi zor ama imkansız değil. Hem Fenerbahçe hem de Antalyaspor karşısındaki ilk yarıda sergilenen oyun kalan maçlara yansıtılırsa söylenecek tek söz…
'Yine gelebiliriz Avrupa'



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.