Hava Durumu

Gecenin en şanssızı Serdar Aziz'di

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2012 09:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2012 09:15
Değişimler sancılı olur. Abdullah Avcı'nın değişimi de sancılı başladı. A Milli Takım'ın revize edilmiş kadrosu, oturmuş Slovakya karşısında ilk yarı tutuk, iş işten geçtikten sonra ise arzulu bir görüntü sergiledi.
Yoldan geçen vatandaşı bırak, tribündeki 20 bini aşkın futbolsever bile kadronun yarısından çoğunu tanımıyordu dün geceki maçta. A Milli mi, yoksa Ümit mi belli değildi. Hedefi tutturma adına futbolcu avına çıkan Avcı'nın bu tutumunu, kadro şekillenene kadar kabul etmek durumundayız. Bundan başka çare yok.
Maçta öne çıkan isim oyunda kaldığı süre içindeki etkili futboluyla Manchester City patentli, Espanyol'da kiralık forma giyen 89 doğumlu Vladimir Weiss'dı. Attığı gol, Oktay Derelioğlu'nun Belçika'ya attığı slalom golün kopyasıydı. Gol güzeldi ancak Ay Yıldızlılar'ın pozisyonda ona refakatçilikten öteye gidememeleri de bir o kadar acıydı.
Takımın iki stoperinden Ömer Toprak, hem gol attı hem de futbol bilgisini ortaya koydu. Ancak Galatasaray'da bu yıl müthiş bir çıkış yakalayan Semih'in durumunu görünce, Serdar Aziz'in ilerleyen maçlarda bu takımın değişmezleri arasında yer alacağı izlenimi doğdu.
Gecenin en şanssızı kuşkusuz Serdar'dı. Sakatlanmasa A Milli formayı ilk kez doğduğu topraklarda giyecekti. Kadronun tecrübelileri, Arda, Gökhan, Mehmet Topal ve Caner vasatın üzerine çıkamadı. Takımın hücum gücüne katkı koyan Olcan'ın, Avcı tarafından kulübeye çekilmesi ise anlam bulmadı.
Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'da sağ kanatta görevlendirdiği Sestak, gerçek mevkisi santrforda tek adam oynadı, takımının geriye çekilmesi ve golü düşünmemesi nedeniyle istediği toplarla buluşamadı.
Beklenildiği gibi TFF'nin Bursa sınırları içindeki tartışmalı yeni başkanı Yıldırım Demirören ilk maçına gelmedi. Herkesin aklı ondaydı. Tezahüratlar gösterdi ki Demirören bu görevde kaldığı sürece Bursa'da maç izleyemeyecek. İzlese bile yerinde rahat oturamayacak. Sulh yolu nasıl bulunur, bilen varsa söylesin…


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.