Hava Durumu

Gol yok ama…

Yazının Giriş Tarihi: 16.08.2014 09:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.08.2014 09:34

Bu sezonun ilk ciddi rakibiydi Trabzonspor…  18 yeni transfer yapmış, bunlar için toplamda 19 milyon Euro bonservis ödemiş rakip karşısında Bursaspor ofansif yönünü iyi kullandı.
Akhisar maçında kaleyi görmeden maçı bitiren futbolculardan ilk yarıda Volkan ve Traore’nin iki şutu önemliydi.
Teknik direktör Şenol Güneş sistemini oturtmaya çalışıyor.
Kanat oyuncularının sürekli yer değiştirmesi, daha önceki maçların aksine uzun top yerine ara pasıyla etkili olunmaya çalışılması Bursaspor’un dün akşamki en dikkat çekici yanıydı.  Uzun bir aradan sonra birlikte oynayan Serdar ve İbrahim savunmaya güven verdi. Civelli’nin girişi ise dengeyi bozdu, Trabzonspor daha tehlikeli gelmeye başladı.
Kanatları iyi çalışan, savunma kurgusunda ciddi bir problemi şu an için görünmeyen Bursaspor’da topu rakip ceza sahasına taşıyacak Holmen ve Josue’nin yapacağı katkı takımı daha da güçlendirecektir. Önemli olan bu oyuncuların bir an önce hazır hale gelmesi… Hemen belirtelim, Josue’nin dün akşam oynamamasının tek sebebi antrenman eksikliği…
Slovenya’daki kamp kriziyle, anlam verilemeyen bir şekilde takımın Trabzon’a gelmesiyle, transferlerdeki belirsizlikle, maddi krizle, çekilen kredilerle, yönetimdeki istifalarla birçok badireyi bir arada yaşayan Bursaspor’da temennimiz en kısa sürede bu flu ortamın netliğe kavuşması…
Trabzonspor’un açılışına gelince…
Çok transfer yapınca açılış da görkemli oluyor. Keşke Bursaspor’dan bir profesyonel ya da yönetici tribünde olsaydı da dün geceki görsel şovu izleyip feyz alsaydı… Bursa’da 23 Ağustos’ta yapılması düşünülen açılış için fiyat alındığını biliyorum. Eğer sezon açılışı yapılırsa çıkan sonuç nasıl olacak?
Bekleyip göreceğiz…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.