Hava Durumu

İkinci Kazakistan seferi

Yazının Giriş Tarihi: 26.12.2017 08:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 08:08

Bursaspor yönetimi Moussa Sow'un menajeriyle bu hafta içinde parasal konuları görüşecek. Yeşil Beyazlılar asıl transfer görüşmesini ise Astana ile yapacak. Yönetim Patrick Twumasi'nin transferini bitirmek için önümüzdeki günlerde Kazakistan'a gidecek.

Süper Lig'de ara transfer dönemi 4 Ocak'ta başlayacak ve 31 Ocak'ta sona erecek. Bursaspor bu süreçte kadrosuna 4 yeni oyuncuyu katmayı planlıyor. Teknik direktör Paul Le Guen AS TV'de yayınlanan Markaj programında her bölgeye bir futbolcu alınmasını istediğini söylemişti. Yönetim bu doğrultuda arayışlarını sürdürürken, isimleri kamuoyuna yansıyan Moussa Sow ve Patrick Twumasi konusunda sıcak gelişmeler birbirini izliyor. Bursaspor al Ahli'de forma giyen Moussa Sow'un menajeriyle bu kez parasal konuları konuşmak amacıyla bu hafta içinde Bursa'da özel bir görüşme gerçekleştirecek.

Bursaspor yönetiminin asıl kadrosuna katmak istediği futbolcu ise Patrick Twumasi. Kazakistan'ın Astana takımında forma giyen 23 yaşındaki forvetin ismi Yeşil Beyazlılar'da transferin ilk sırasında yazıyor. Sezon başında da gündeme gelen ve transfer için Kazakistan'a bile gidilen Twumasi konusunda yönetim tüm şartları zorlayacak. Bu doğrultuda yönetim önümüzdeki hafta bir kez daha Kazakistan'a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Paul Le Guen'in de istediği Twumasi için Bursaspor yönetimi Astana kulübü yöneticileriyle masaya oturacak ve Ganalı futbolcunun transferine resmiyet kazandıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.