Hava Durumu

Onu kimse tanımıyordu

Yazının Giriş Tarihi: 08.07.2013 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.07.2013 08:26

Rakip Avrupa’da söz sahibi olmayan Polonya Ligi’nin orta sıralarında yer alıyor. Bursaspor ise ülkeler klasmanında sürekli gerileyen bir ligin dördüncüsü… Hikmet Karaman’ın maç sonu açıklamaları aslında gerçekleri bir bir ortaya çıkarıyor. Bursaspor, mevcut haliyle 11-12 futbolcusunun dışında hem ligi hem de Avrupa Kupaları’nı kaldırabilecek güce sahip değil.
Sadece yeni transfer Taiwo’nun gelişi de Bursaspor’u kurtaramayacak. Yönetim son dönemde üzerine çektiği şimşekleri Taiwo hamlesiyle paratoner etkisi yaparak saf dışı bıraktı. Ancak bu durum Avusturya’da ya da Bursa’da her şey güllük gülistanlık şeklinde gidiyor anlamını ortaya çıkarmasın. Nasıl geçmişte söylediysek şimdi de yineliyoruz. Bursaspor transferde her sezonda olduğu gibi yine geç kalmıştır.
Taiwo kampa yarın katılacak. Adaptasyon ve sistemi kavrama sürecini de üzerine koyarsanız ilk Avrupa Kupası maçına belki hazır hale gelir. Yapılması muhtemel diğer transferleri de göz önüne alırsanız Bursaspor’un işi hiç de kolay görünmüyor. Yönetim elini çabuk tutmalı. Gizliden gizliye yürütülen hamleler de umarız Taiwo kadar sansasyon yaratacak isimler kadroya katılır.
Ancak şunu kimse aklından çıkarmasın. Maçı isimler değil, takıma uyum sağlayan ve bu yükü kaldırabilecek oyuncular kazanıyor. Örnek mi? Gelmeden önce kimse onu tanımıyordu ama şimdi herkes onu konuşuyor. Pablo Martin Batalla…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.