Hava Durumu

Pinto geldi, dertler bitti

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2012 09:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2012 09:38
Gel de yanma…
Sezon başından beri saç baş yolduran Tagoe ile Banguralı geçen günlere.
Hani 'Bu sezon çok şanssızdık' deniliyor ya;
Aslında şanssız falan değildi Bursaspor. Kurşunu kendi bacağına sıkmıştı bu iki 'golcü(!)'yü kadroya dahil etmekle.
Bildik örneklerden biri yine Samsun'da yaşandı.
Bangura, son saniyelerde hem oyuna hem de pozisyona girdi ama yine çerçeveye nişanlayınca golü atmak Turgay'a düştü.
'Pinto geldi dertler bitti' demek haksızlık olur ancak Şilili'nin katkısı diğer iki 'golcü'nün katkısına on basar.
Pinto, Samsun'da ikinci ve üçüncü bölgelerde basmadık yer bırakmadı. Gelmeden önce internet üzerinden yorum yapıp da fotoğraflarından kilolarını tespit edenler, yanıldıklarını anlamışlardır dün gece.
Takımı her zaman Batalla sırtlayacak değil ya. Bu kez asistlerin altındaki imzalar Pinto'ya aitti. Şili, Arjantin üretkenliğiyle gelen ilk gol, Güney Amerika esintileri taşıyordu. Pinto'nun bireysel çabaları, Batalla'nın kafayla aşırtması görülmeye değerdi. Pinto, Musa'nın golündeki asistiyle yine ön plana çıktı.
Bursaspor zayıf rakibi karşısında istekli, mücadeleci futbolunun karşılığını aldı. Savunmasıyla ön plana çıkan Ertuğrul Sağlam'ın takımı uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar hücum futbolunu düşünerek oynadı. Sestak'la yakalanılan pozisyonlar değerlendirilse sonuç çok daha farklı olurdu. Bu satırlardan eleştirdiğim çok isim oldu. Bunlardan biri ilk geldiği günlerdeki performansı nedeniyle Hakan Aslantaş'tı. Yerginin olduğu yerde övgü de olmalı. Sağbekte verim alınamayan Hakan solbekte yine harikalar yarattı. Takımın iyilerinden Ozan'la güzel anlaştı, savunmanın yanı sıra hücuma da katkı sağladı. Sonuçta Bursaspor üç maçta hanesine dokuz puan yazdırarak, ilk sekize girmeyi başardı. Alkışı hak edecek yükselişle hedef takımı olduğunu kanıtladı. Alkışı hak eden sadece futbolcular değildi. Takımlarını desteklemek için mesafe tanımayan Yeşil Beyazlı taraftarlar varlıkları ve yaratıcılıklarıyla bu galibiyette önemli rol oynadı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.