Hava Durumu

Şimdi sıra yönetimde

Yazının Giriş Tarihi: 29.12.2013 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.12.2013 08:40

Maç için söylenecek fazla bir şey yok. Başladığı gibi bitti. Bursaspor da Gaziantepspor da pozisyona girdi, direkleri dövdü ama top kale çizgisinden geçmedi. Klişe ifadeyle “Deplasmanda alınan bir puan kârdır” diyelim ve maçı bitirelim.
Acısıyla tatlısıyla ligin ilk yarısı sona erdi. Hikmet Karaman’ın sancılı gidişi, Batalla krizi, camiayla yıldızı barışmayan ithal profesyonellerin tartışmalı icraatları ve istifalarla hayli tempolu bir süreç geride kaldı.
17 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi Ön Elemesi, 2 Türkiye Kupası maçında teknik direktör Christoph Daum’un ve görev alan tüm futbolcuların performansını gördük. Şimdi performans gösterecek isimler Başkan Erkan Körüstan ve Yönetim Kurulu üyeleri. Daum’un söylediği gibi 60 civarında futbolcu izlendiyse transfer sezonunda Bursaspor’un elinde geniş bir portföy mevcut. Üst düzey profesyonelleriyle teknolojinin nimetlerinden de faydalanan yönetim kurulu umuyoruz transferde camianın beklentisine yanıt verir. Beklentinin karşılığı gelmezse sezonun ilk maçından itibaren başlayan tepki seslerinin oktavı birkaç kat daha artar. Bizden söylemesi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.