Hava Durumu

Terbiyesizler...

Yazının Giriş Tarihi: 25.07.2014 09:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.07.2014 09:04

Bursaspor geçen yılki filmi yine vizyona koydu. Geçen yıl Vojvodina, bu yıl Chikhura…
Açıkça söylemek gerekirse Bursaspor her iki maçta da seksenler öncesi futbolu sergileyen rakibine normal süreler içinde gol atamadan elendi. Daha önce de yazdığım gibi tüm yük, yaşları toplamı 36 olan iki oyuncunun üzerine binince bu son kaçınılmaz oldu. Maçla ilgili yazacak çok fazla bir şey yok. Bu işin sorumluları dün akşamdan sonra da mutlaka gerekli açıklamaları yapacaktır ama dünkü maçın özeti kesinlikle planlama hatasıdır. Kadro yapılanmasından maddi konulara, olan biten tüm yanlışlıklar tek maçta kendisini göstermiştir…
İşin saha içi boyutu bu… Yıllardır bu mesleğin içindeyim. Sayısız maç, sayısız basın toplantısı takip ettim. Türkiye’de ve yurtdışında birçok organizasyonda görev aldım.
Ancak…
Basın toplantısında basın mensuplarına saldıran sözde basın mensubu olduğu iddia edilen bir zihniyetle dünyanın hiçbir yerinde karşılaşmadım. Yapılan tamamıyla Türk halkına saygısızlık ve terbiyesizliktir. Türkçe çeviri yapmayı kabul etmeyen bir zihniyet karşısında elbette ki tepkimizi dile getirecektik ve de getirdik… Sallanan yumruklara, kameralarla vurmalara karşı elbette biz de anlayacakları dilden tepki koyacaktık. Bursaspor’a ve Türk halkına yapılan bu saygısızlık karşısında tek yürek olan tüm meslektaşlarımı tebrik ediyorum… Kalemlerimizin konuşması gereken 24 Temmuz Basın Özgürlüğü Günü’nde bu saldırıya maruz kalan ve tek silahı kalem olan meslektaşlarıma bir kez daha geçmiş olsun diyorum.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.