Hava Durumu

Uyku hali

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2012 10:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2012 10:00
Bursaspor'un Ankaragücü maçları 'uyku' havasında geçiyor. Bu artık gelenek halini aldı. Tribünlerdeki dostluk güzel. Ama dozunu iyi ayarlamak lazım.
İki takıma maç öncesi ve sonrası alkışlı tezahürata kimsenin diyeceği yok. Hatta birilerine örnek olmalı. Ancak bir de madalyonun öteki yüzü var. Maç sırasında 'uyku' halindeki takımını 'uyandırmak' için alışılmış desteğin dozunu azaltınca, stat Bursaspor açısından deplasman havasına bürünüyor. Tribün liderlerinin Ankaragücü maçlarında bu konuya el atması lazım. Avantaj dezavantaja dönüşmesin. 
Dün Bursaspor'da saha içinde 'uyumayan' bir kişi vardı. Sebastian Pinto... Mücadelesiyle, takipçiliğiyle iyi bir maç çıkardı. Fileleri havalandırdı, galibiyete imzasını attı. Bursaspor'un 5. sıraya yükselmesindeki en büyük pay kuşkusuz onun.
Günün bir diğer iyisi sürpriz bir şekilde oyuna giren Mehmet Sak'tı. Genç krampon sabretmesi ve sabredilmesi halinde bu takımda uzun yıllar iş yapar. Ama arkasında oynayan Vederson için methiyeler düzemeyiz. Son dönemdeki kötü futbolunu dünkü performansıyla taçlandırdı(!). Ciddi bir düşüş içinde ve takımda sırıtıyor. Kenarda bekleyen Hakan formayı kaparsa bu kez bırakmaz. Bizden söylemesi.
Bursaspor cepte bildiği üç puana bitime dakikalar kala ulaştı. Kolayı zora çevirdi. Futbolcularda 'mental eksiklik' üst düzeydeydi. Final havasında geçecek kalan maçlarda fiziksel ve taktiksel hazırlığın yanında 'mental' açıdan da iyi durumda olunması gerekecek. Sağlam'a çok iş düşüyor.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.