Hava Durumu

Ya önlem alırsın ya da…

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2012 10:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2012 10:03

İşte Bursaspor’un son fotoğrafı bu. Belki bu satırları geç yazmakla hata ettik ama Bursaspor teknik heyetiyle, futbolcusuyla ve yönetimiyle sürekli kan kaybediyor, geriye gidiyor.
Üç gün önce 120 dakikalık bir final maçından yenik ayrılmışsın, transferin flaş takımına karşı deplasmanda mücadele ediyorsun. Kabul, zorluk derecesi yüksek bir maç. Hem de her açıdan. Ama bu kadar organize olamamanın, üst üste hata yapmanın ne anlamı var. Hem de futbolcusundan teknik adamına kadar. Galatasaray’ın attığı tüm goller Bursaspor’un hediyesi. Üç golün ikisinde asist Bursasporlu futbolculardan… Diğeri de kendi kalesine zaten.
Saha kenarına bakıyorsun oyuna alacağın futbolcu hakeme kramponunu kontrol ettirirken kendisini bir anda yeniden ısınırken buluyor.
Anlatmak istediğim sahada üzerinde ne kadar Bursaspor arması taşıyan adam varsa hepsinde bir panik havası…
Felaket tellallığı yapmıyoruz ama Bursaspor bu değil. Geçen yıl başlayan erozyonu önlemek için hiçbir önlem alınmadı. Sadece gözler boyandı o kadar. Ligde zirveye oynayacak kadro bu mu olacak? Şimdi soruyorum, geçen yıl play-off uygulaması olmasa Bursaspor ligi kaçıncı bitirecekti? Şampiyonluk sonrası herkesin parası ikiye katlandı. Borçlar da ödendi. Ama şimdi transfer yapmak için borçlanmak durumunda kalınıyor. Çünkü kasadaki para ücretleri ikiye katlanan teknik heyet ve futbolculara anca yetiyor. Demek oluyor ki Bursaspor plansız yönetiliyor. Hem de her anlamda… Direksiyon hakimiyeti kaybolmuş bir araba gibi uçuruma sürükleniyor. Ya önlem alırsın ya da…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.