Hava Durumu

Yazıktır, günahtır…

Yazının Giriş Tarihi: 03.02.2014 07:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.02.2014 07:22

Christoph Daum İstanbul’a galibiyet için gittiklerini söyledi. Söyledi de söylemleriyle icraatları birbirini tutmadı. Bursaspor tarihinde hiç bu kadar aciz duruma düşmedi. Öyle bir ilkyarı geçti ki maçın skoru neredeyse daha baştan Galatasaray’ın lehine 6-0 olacaktı.
Bursaspor bırakın kazanmayı, rakip yarı sahayı geçmek için bile neredeyse hiçbir şey yapmadı. Böylesine kritik bir maçta hazır olup olmadığı meçhul Sercan’la başlamak skandalın katmerlisidir.
Enes Ünal’ın U19’a gönderilip, Sercan’ı sahaya sürmek hangi akla hizmet?
Daum’un o meşhur savunmasında da sistem çöktü. Durduk yere geri pası yapan mı istersin, adam paylaşacağım derken rakibini kaçıran mı?
Onu da geçtik. İlkyarı facia durumdaki kadroyla ikinci yarıya başlamak da neyin nesi? Takıma hiç mi müdahale olmaz? Yazıktır günahtır… Her şey tam anlamıyla fiyaskoydu Arena’da... ‘İstanbul İstila’ sloganı ile deplasmana giden o kadar taraftarın, Bursa’da televizyon başında maçı izleyen koskoca bir camianın gururuyla bu kadar oynanır mı? Dün gece İstanbul’da yaşanan facianın kabul edilir hiçbir yanı yoktur.
Ve Sayın Başkan Erkan Körüstan… Lütfen bu işin sorumlularından hesap sorun. Bırakın bir gidip bir gelen danışmanınızdan akıl almayı. Geldi de ne oldu? Sonuç ortada. İki maç, iki yenilgi… Gazete okuyun, sosyal medyayı takip edin. Emin olun kamuoyundan alacağınız bilgiler size çok daha fazla yarar sağlayacaktır. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.