Hava Durumu

Bir inat Tekke'yi bitirdi!

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2021 09:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 09:20

Bursaspor'da tam işler rayına oturuyor derken illa bir sorun ortaya çıkıyor. Sezon başı yaşanan transfer ve Mustafa Er karmaşasını geçiyorum. Timsah'ta son 4 maçtır Fatih Tekke sorunu baş gösterdi.

44 yaşındaki teknik adam inatla set hücum futbolunu tercih ediyor. Halbuki hafta içi mesaisinde oynanan Samsunspor maçında takımdaki oyuncuları biraz serbest bırakıp hızlı kontrataklarla ne kadar etkili olabileceğini de gördü.

Ancak Fatih Tekke oyun tarzında ısrar değil inat ediyor. Kimse kusura bakmasın ancak bu inat Tekke'yi bitirir.

Bu satırları yazarken Fatih Tekke'nin gönderildiğini öğrendim. Resmen 1 inat Tekke'yi bitirdi. Hem Bursaspor'da hem de gelecek olarak da. Eldeki kadroya göre değil de sadece 1 sisteme bağlı kalarak oynama dönemleri artık çok eskilerde kaldı sayın Tekke...

Emin Adanur liderliğindeki Hayrettin Gülgüler yönetiminin de şans hiç yanında olmuyor. Sezon başında hakikaten çok zorlu bir tahta sürecinden başarıyla çıktılar ancak önce Mustafa Er'in çok kolay takımı terk etmesi, ardından da Fatih Tekke'nin farklı bir oyun anlayışında inat etmesi büyük şanssızlıkları oldu.

Ligde Bursaspor için tam 6 hafta geride kalırken, Timsah 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile sadece 5 puan toplayabildi. Haftaya Ankaragücü maçı var. Yeni bir teknik adam şart.

O maçta da bir puan kaybı yaşanırsa eğer ilk 2 şansı çok ama çok zora girecek.

Fatih Tekke'nin gönderilmesi ve farklı set hücum oyunu haricinde saha içine dönecek olursak Yeşil Beyazlı takımda elle tutulur ve diğer oyuncular arasından sivrilen bir performans ortaya koyan olmadı. İlk yarıda İsmail Yüksek biraz kıpırdanırken, ikinci yarıda o da kayboldu. Elton geçen haftayı mumla aratırken Namıq da aynı şekilde ilk yarıda biraz etkili olmaya çalıştı ancak ikinci yarıda o da kayboldu. Bursaspor'un en önemli pozisyonu penaltı oldu. 2. haftada Emirhan'ın ardından henüz 6. haftada Timsah 2 tane penaltı kaçırmış oldu. Bu konuya da artık bir çözüm bulunmalı. Takımın penaltıcıları her idman sonrası penaltı çalışsın yoksa Bursaspor'a gönül verenler penaltı kazandığında sevinemeyecek...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.