Hava Durumu

Böyle olmamalıydı

Yazının Giriş Tarihi: 13.01.2021 08:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 08:24

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'na Son 16 Turu'ndan veda etti. Antalyaspor belli oyuncularını kullanmayarak rotasyon yapsa da sahada TFF 1. Lig'in kalitesinden çok üstün bir rakip vardı. Yeşil Beyazlılara sezon başından beri büyük avantaj sağlayan rahat oyunu bu kez dert oldu. İlk golde Onur Atasayar'ın önce çok kötü kontrolü ve ardından yaptırdığı penaltı, 2. golde Kerem Şen'in basit top kaybı ve 3. golde zaten herkes evlere şenlik bir savunma yaparak henüz 36. dakikada takımın 3-0 geriye düşmesine sebep oldu. Aslında çeyrek final için umutluydu Yeşil Beyazlı camia. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de stada gelmesi motivasyonu artıran etkenlerdi. Olmadı. Kupada güzel bir sezon geçiren Bursaspor'un serüveni bu şekilde bitmemeliydi.
Bursaspor bu sezon oynadığı tüm maçlarda gol atarak önemli bir başarı sergilemişti ama Antalyaspor karşısında bu seri de sona erdi. Son haftalarda takımdaki bireysel oynama sevgisi dikkat çekiyordu ancak bu maçla zirve yaptı.Genel olarak kötü bir maç çıkardı Bursaspor. Artık lige döneceğiz. Çok önemli bir kamp ve ikinci yarı bizi bekliyor.

Son olarak bu takımdan kim gitmek istiyorsa yollar ayrılmalı. Transfer tahtası da bu maçla görüldü ki kesinlikle açılmalı. Rakipler de transfer yaparak güçleniyor. Birçok takım şimdiden kaliteli 2-3 ismi kadrosuna kattı. Bursa şehri birlik olarak 46 milyon TL'den fazlasını bulmalı ve hem tahtayı açtırmalı hem mevcut oyunculara ödeme yapmalı hem de kadrosunu güçlendirmeli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.