Hava Durumu

Bursaspor'da neler oluyor?

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2018 07:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2018 07:19

2016-2017 sezonunda son maçta Trabzonspor'u geriden gelerek yenen ve kümede kalmayı başaran Bursaspor için 2017-2018 sezonu aslında çok iyi başlamıştı. Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen'in gelmesi bütün Türkiye'de dikkat çekerken, yapılan transferlerle de Bursa şehri farklı bir havaya girmişti. Ancak idare eden ilk devrenin ardından Bursaspor, bir sezon önceki gibi yine ikinci yarıda oldukça kötü bir performans sergiledi. Yaşanan gelişmelerin ardından geç de olsa Paul Le Guen'in gitmesi ne kadar çok doğru bir kararsa, Mustafa Er'in gelişi de o derece başarılı bir hamleydi.
Genç çalıştırıcının göreve gelmesiyle Bursaspor yeniden toparlanarak 2016-2017 sezonu gibi bir travma yaşamadan bu sezonu bitirdi diyebiliriz. Ancak bu sefer de oyuncuların yaptığı boykot gündeme damgasını vurdu. Son olarak 10 yıl önce Bursaspor'da böyle bir tablo yaşanmıştı. O gün şartlarında 1 günde çözülen olay bu kez ise çözülemiyor. Bu sezon bu durumla Yeni Malatyaspor da karşılaştı ancak o protesto da sadece 1 gün sürdü. Bizde ise ilk gün 40 dakika yapıldı, ardından idmana çıkılmadı ve bir sonraki gün de antrenman sözde salona alındı. Evet Fenerbahçe maçına ve kalan maçlara futbolcular çıkacaktır ancak Bursaspor'u sıkıntılı günler bekliyor.
Başkan adaylarının sayısı da şimdilik 3 oldu ama Ali Ay'dan ise halen bir ses yok. Camiada doğal aday olarak gözüküyor fakat tam 5 aylık futbolcu, 4 aylık da personel maaşı verilmiyor. Gerçekten Bursaspor'da tam bir kaos yaşanıyor. Allah'tan böyle kritik bir dönemde takım ligde kalmayı başardı yoksa sonumuz Türk futbolunun bir çok çınarının yaşadığı kötü günlere doğru gidebilirdi.
Son olarak ufak bir tavsiye... Bursaspor'a kim ciddi olarak başkan seçilmeyi düşünüyorsa yönetimini çok güçlü isimlerden hazırlamalı. Yoksa bugünkü gibi bir durum olursa hatırlatayım çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar 3'üncüsünde ne olacağı belli olmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.