Hava Durumu

Kampın en iyileri!

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2021 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 08:33

Bursaspor TFF 1. Lig'de devreyi 27 puanla 9. sırada tamamlarken, 6. sıradaki Tuzlaspor arasında sadece 3 puan olması sebebiyle play-off iddiasını korumasını bildi. Sezon başında teknik direktör Mustafa Er ve öğrencilerinin bu başarısını kimse tahmin etmezken, elde edilen başarıların ardından Bursaspor'da yeniden Süper Lig hedefi belirdi. Yeşil Beyazlı takım 2. yarı öncesi Antalya Belek'te kampa girdi ve önümüzdeki hafta cumartesi günü oynanacak Adana Demirspor maçına kadar burada kalacak. Maç günü Adana'ya gidecek Timsah, maçın ardından uçak olmadığı için büyük ihtimalle Adana'da konaklayacak.

Gelelim Timsah'ın Antalya kampına. 5 gün geride kaldı. Yeşil Beyazlılar dolu dolu geçirdi tüm günlerini. Mevcut kadrodan sadece Özer Hurmacı'nın sakatlığı bulunduğu için takımla çalışamıyor. Ancak ilk yarıda fark yaratan oyunculardan Ali Akman yine gümbür gümbür geliyor. Ali hakkında çıkan bir çok transfer iddiasına kulaklarını kapamış durumda ve sadece işine odaklanmış görünüyor.

Kerem Şen beni en çok şaşırtan isim oldu. Genç futbolcu bu sezon kendisine gelen şansları bir türlü kullanamamıştı ancak Antalya'da en çok çalışan isimlerden. Özellikle Ali Akman ile aynı takımda olduğu zaman Kerem yaptığı asistlerle sık sık Mustafa Er'den alkış alıyor.

Göztepe maçında attığı golle gündem yaratan Çağatay Yılmaz da kampın iyilerinden. Başarılı kanat oyuncusu sezon başındaki Bolu kampına göre ayağı yere daha sağlam basıyor ve hücum hattında çok skorer bir kimlik sergiliyor. Takımın biraz daha tecrübelilerinden Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak ve Cüneyt Köz de Antalya kampında çok sıkı çalışanlarından. 3 futbolcu kendi aralarında oynadığı maçlarda bile kaybetmeye tahammül edemiyor ve çalışmalarda çok hırslı görüntüleriyle dikkat çekiyor.

Son olarak kaleciler de birbirleriyle inanılmaz bir yarış içinde. Ataberk Dadakdeniz halen takımın 1. kalecisi olarak dikkat çekse de Canberk Yurdakul'un şu an 2. kaleci kazağını kaptığını gözlemledik. Ancak ilk yarıda teknik direktör Mustafa Er'in 7 maç görev verdiği Deniz'i de yabana atmamak gerekiyor. Genç eldiven antrenmanda yaptığı kurtarışlarla formayı istediğini gösteriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.