Hava Durumu

Play-off'a tutunduk

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2021 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 08:26

Bursaspor, Akhisarspor'u çok iyi olmayan bir oyunla 2-0'dan geri dönerek 3-2 mağlup etti ve play-off yarışında "Varım" dedi.

Artık eleştiri yapma zamanı. Bu zamana kadar takımın iyiliği için bazı şeyleri tolere etmiştik ancak bazı su götürmez gerçekler var. Bu takım Altınordu mağlubiyeti ve ardından Ali Akman olayından sonra çözüldü.

Başta Batuhan Kör ve İsmail Çokçalış olmak üzere inanılmaz bir form düşüklüğü yaşıyorlar. İnanın alternatifleri olsa 2 oyuncu da bir daha formayı zor görür. Hele hele Batuhan'ı anlamak inanılmaz.

Bir futbolcu gol kaçırabilir, kötü gününde olabilir ama mücadeleyi bırakmaz. Batuhan mücadeleyi bırakmış durumda. Ayağına gelen toplarda arkadaşlarına attığı tembel paslarla yaptığı top kayıplarının yanı sıra, biraz uzağına atılan topları da kovalamıyor. Biran önce kendini toparlamalı.

İsmail Çokçalış ise A Milli takım için alternatif olabilir diye konuşulurken şimdi ise özellikle ikili mücadelelerde çok korkak davranıyor. Onun en önemli özelliği ikili mücadelelerde ayakta kalması ve hücuma verdiği katkıydı. İki özelliğinde de inanılmaz düşüş var.

Mustafa Er'in de elinde kısıtlı bir kadro ama artık 5-3-2 dizilişini değerlendirmeli. Kampta çalışılınılan ve Adana Demirspor maçında uygulanan bu diziliş kalan haftalarda kritik bir nokta olur.

Kaptan Özer sonunda ortaya çıktı.

1 maç ile hemen övmek istemesem de kilitlenen oyunda ceza sahası dışından attığı golle kilidi açtı. 2-2'den sonra Akhisarspor ayağında top tutamadı. İnşallah kalan haftalarda üstüne koyarak devam eder ve play-off'un kilit isimlerinden olur.

Bir parantez de Burak Kapacak'a. Ona yapılan eleştirilerin nedeni herkesin çok fazla beklentisinin olması. Saha içinden bir göz olarak çabalamaktan hiç vazgeçmiyor. Bu sezon skora katkısı da inanılmaz ama daha dikkatli olarak pas, çalım ve şut tercihlerini doğru yaparsa kalan

10 haftada hem kendi hem de camiayı çok mutlu eder...

Aslında geçtiğimiz Balıkesirspor ve Menemenspor maçlarını kazansaydı Timsah gerçekten çok farklı şeyler konuşacaktık ama olmadı. Şimdi çok çok zorlu bir yol var Bursaspor'un önünde.

Tam 10 tane final.

Kalan 10 maç için Bursaspor tamamen savaşmak zorunda. Başka şansı yok...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.