Hava Durumu

Acı haberler peş peşe geldi: 4 ölü 16 yaralı

Niğde'de hemzemin geçitte meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı. Konya'da üzerinde işçilerin bulunduğu park halindeki kamyona otomobil çarptı; 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Acı haberler peş peşe geldi: 4 ölü 16 yaralı
Bu sabaha karşı 2 ilden peş peşe acı haberler geldi. Yaşanan feci trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı.

YÜK TRENİ MİNİBÜSÜ BİÇTİ: 3 ÖLÜ, 13 YARALI

Niğde'nin Bor ilçesinde hemzemin geçitte meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü 13 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bor ilçesi Organize Sanayi Bölgesindeki tekstil ve geri dönüşüm fabrikasının işçilerini taşıyan Ferudun Çölbeyi (54) yönetimindeki 51 EK 704 plakalı servis minibüsü, İftiyan Mahallesi mevkiinde hemzemin geçitten yolun karşısına geçmek isterken Niğde'den Adana istikametine giden yük treni ile çarpıştı.

Kazada minibüste bulunan Mehmet Varışlı (33), Ruşen Yılmaz (52) ve Orhan Kızıl hayatını kaybederken minibüs sürücüsü Ferudun Çölbeyi, Murat Tekin (47), Murat Yiğin (46), Yaşar Yalçın (27), Osman Duman (34), Birol Öztürk. (31), Lokman Balarban (23), Arif Karataş(23), Halil Özen (47), Osman Aruk (42), Elvan Arı (42), Serkan Kahraman (28) ve Alaaddin Altınöz yaralandı. Yaralılar Bor ve Niğde Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle Niğde-Adana Demiryolu bir süreliğine ulaşıma kapatıldı.

KONYA'DA OTOMOBİL, İŞÇİLERİN BULUNDUĞU KAMYONA ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Konya'da alt geçitteki ışıkların tamirat ve bakımını yapan, üzerinde işçilerin bulunduğu park halindeki kamyona otomobil çarptı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü 37 yaşındaki Savaş Baysal öldü, aynı araçta bulunan Muhammet Çakıcı ile kamyonun sepetinde olan iki işçi de yaralandı.

AŞIRI HIZ NEDENİYLE KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, saat 02.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlık alt geçit içerisinde meydana geldi. Savaş Baysal idaresindeki 80 FD 108 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak alt geçitteki ışıkların tamirat ve bakımını yapan, üzerinde işçilerin bulunduğu 03 RC 505 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonun altına giren otomobilde sürücü Baysal ve yanında bulunan arkadaşı 31 yaşındaki Muhammet Çakıcı araç içerisinde sıkışırken, kamyonun sepetinde bulunan iki işçide yere düşmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kamyonun altına giren otomobil, kaza yerine çağırılan vincin kamyonu kaldırması sonucu araç altından çıkartıldı. Baysal ve Çakıcı iftaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araç içerisinden çıkartılarak hazır bekletilen ambulanslara alındı. Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Savaş Baysal burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Muhammet Çakıcı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, işçiler Mahmut Keşan ve Ali Arıkan'ın ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Alt geçitte bakım çalışması için her türlü tedbirin alındığı görülürken, otomobilden çıkan bira şişeleri ise dikkat çekti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.